„Šiais apdovanojimais įvertiname tuos buriuotojus, kurie ženkliai prisidėjo bei prisideda prie pagrindinių buriuotojiškų vertybių – tradicijų, garbės bei meistriškumo – puoselėjimo. Tai yra žmonės, kurie padeda buriavimui klestėti, o buriuomenei augti. Jie įkvepia ir skatina stengtis patiems“,- teigė Lietuvos buriuotojų sąjungos prezidentas Naglis Nasvytis.

Nusiplelniusių buriuotojų apdovanojimai iškilmingos ceremonijos metu buvo įteikti:

Rolandui Ženteliui – už Lietuvos teisėjavimo sistemos plėtojimą ir tobulinimą bei asmeninį indėlį į Lietuvos buriavimo vystymą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Vidai Vasiulytei – už atsakingą ir ilgametę veiklą teisėjavimo srityje ir pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Sauliui Pajarskui – nacionalinės RS 280 jachtų klasės vystytojui, daugkartiniam KMR prizininkui ir nugalėtojui – už asmeninį indėlį į Lietuvos buriavimo plėtojimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Simonui Steponavičiui – daugkartiniam KMR ir kitų tarptautinių varžybų dalyviui ir nugalėtojui – už Lietuvos buriavimo plėtojimą tarptautinėje arenoje, jaunimo įtraukimą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Astai Margevičienei – už aktyvų dalyvavimą Kuršių marių regatos organizavime ir vystyme, buriuotojų vertybių populiarinimą „Ambersail“ klube ir Lietuvos buriuotojų tarpe.

Šarūnui Sodeikai – daugkartiniam KMR ir kitų tarptautinių varžybų dalyviui ir nugalėtojui – už Lietuvos buriavimo plėtojimą tarptautinėje arenoje, jaunimo įtraukimą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Algirdui Žižiui – daugkartiniam KMR prizininkui ir nugalėtojui – už ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Linui Baubliui – daugkartiniam KMR ir kitų varžybų nugalėtojui – už asmeninį indėlį į Lietuvos ir Vilniaus buriavimo vystymą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Viktorui Golubovskiui – ilgamečiam KMR teisėjui – už aktyvų dalyvavimą buriavimo edukacinėje veikloje, buriuotojų tradicijų bei vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

Mart Tamm (Estija) – daugkartiniam KMR regatos dalyviui ir nugalėtojui – už Lietuvos regatų populiarinimą Estijoje ir tarptautinėje arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją