Azijoje vykstančiame ture trečiąsias rungtynes žaidęs Miuncheno „Bayern“ pagaliau iškovojo pergalę. Vokietijos čempionai pačioje rungtynių pradžioje pasiuntė varžovus į nokdauną. 6-ą minutę tolimu smūgiu varžovų vartininką nuginklavo Rafinha, o 12-ą ir 27-ą minutę pasižymėjo kiek anksčiau daug kritikos sulaukęs Th. Mulleris.

Tiesa, Anglijos čempionai nesusitaikė su tokiu rezultatu ir netrukus jį švelnino – dar pirmajame kėlinyje per pridėtą laiką įvartį pelnė Marcosas Alonso, o antrojo pabaigoje – Michy Batshuayi.

Pirmose Azijos turo rungtynėse „Bayern“ 2:3 nusileido FA taurės laimėtojui Londono „Arsenal“, o vėliau 0:4 pralaimėjo „Milan“ ekipai.

Po dviejų pralaimėjimų vokiečių klubui teko atlaikyti kritikos laviną, tačiau dvikovoje su „Chelsea“ Carlo Ancelotti auklėtiniai akivaizdžiai pagerino savo žaidimą. Esant 30 laipsnių karščiui „Bayern“ futbolininkai nuo pradžių žaidė agresyviai.

Ketvirtadienį Vokietijos čempionai Singapūre susigrums su Milano „Inter“ ir grįš namo. Rugpjūčio 5-ą dieną numatytos „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“ dvikova dėl Supertaurės.

Londono „Chelsea“ 2 – 3 Miuncheno „Bayern“
6' [0 – 1] Rafinha
12' [0 – 2] Thomas Mulleris
27' [0 – 3] Thomas Mulleris
45+3' [1 – 3] Marcosas Alonso
85' [2 – 3] Michy Batshuayi

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)