Teisybės dėlei pirmajame raunde praėjus 1 min. 14 sek. abu kovotojai vienu metu pasiuntė vienas kitą į nokdauną, tačiau pirmasis atsistoti sugebėjo M. Mitrione'as.

F. Jemeljanenka dar mėgino griebti varžovą už juosmens, tačiau tik pajuto amerikiečio smūgių krušą ir teisėjas kovą nutraukė.

„Tai beprotiška. Jis labai gudrus, turi aukštą kovos intelektą. Tiesiog mačiau, kaip jis pirmą minutę vertino mano klubų ir kojų padėtį, kiekvieną judesį. Žiūrėti jam į akis – tiesiog beprotybė. Man labai pasisekė. Vis dar esu užburtas Fiodoro žvilgsnio“, – kalbėjo po pergalės M. Mitrione'as.

Quality post fight interview from Matt Mitrione after his KO of Fedor #BellatorNYC pic.twitter.com/H6R6MSsXWG
— Nick Breezus 🅴 (@NickBrownHD) June 25, 2017

Amerikiečiui tai buvo trečioji iš eilės pergalė, kai jis pasirašė sutartį su „Bellator“ organizacija ir 12-oji MMA karjeroje. F. Jemeljanenka patyrė penktą pralaimėjimą savo kovų istorijoje (36 pergalės).

Dvikova turėjo vykti dar šių metų vasarį, tačiau dėl M. Mitrione'o inkstuose rastų akmenų buvo nukelta į birželį.

Iš karto po dvikovos amerikietis paragino kovos menų sirgalius aukomis paremti neseniai tragiškai po nokauto mirusio MMA kovotojo 34 metų Timo Hague šeimą.

40-mečiui F. Jemeljanenkai ši dvikova buvo trečioji po sugrįžimo į didįjį sportą. 2015 metais rusas paskelbė atnaujinantis karjerą po trejų metų pertraukos.

MMA legenda pareiškė, kad po šio pralaimėjimo neketina baigti karjeros. „Žinoma, noriu toliau grumtis ringe. Aš gi kovotojas“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)