Šešiskart „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrų nugalėtojas ir trissyk Vimbldono čempionas negalėjo sumokėti savo skolų britų privačiam bankui „Arbuthnot Latham“.

Teisėja Christine Derrett sakė, kad B. Beckeris jai nesudarė įspūdžio žmogaus, kuris greitu laiku galėtų atsikratyti skolų. Todėl buvusiam tenisininkui net nebuvo suteiktas standartinis 28 dienų teismo sprendimo atidėjimo terminas. Pats B. Beckeris 30 min. trukusiame teismo posėdyje nedalyvavo.

Teisėja Ch. Derrett prisipažino, kad pati yra mačiusi B. Beckerį žaidžiantį Vimbldono kortuose. „Panašu, kad jis slepia savo galvą smėlyje“, – vokiečio elgesį komentavo teisėja.

B. Beckerio atstovai žadėjo, kad jų klientas padengs skolas, jei dar birželį jam pavyks parduoti nekilnojamą turtą Majorcoje (Ispanija).

2016 metų gruodį serbas Novakas Djokovičius po trejų metų tarpusavio darbo atsisakė B. Beckerio, kaip savo trenerio, paslaugų.

Baigęs tenisininko karjerą B. Beckeris pasuko į verslą ir bendradarbiavo su įvairiomis žiniasklaidos priemonėmis, kaip teniso ekspertas ir komentatorius.

B. Beckerio titulai:

Vimbldono čempionas: 1985, 1986 ir 1989 metais;
Australian Open“ čempionas: 1991 ir 1996 metais;
US Open“ čempionas: 1989 metais
Vokietijos rinktinės sudėtyje iškovojo Deviso taurę (Davis Cup): 1988 ir 1989 metais.

1985 metais jis tapo pirmu neskirstytu ir jauniausiu istorijoje žaidėju, laimėjusiu Vimbldoną. B. Beckeriui tuomet buvo 17.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)