Būsimas lietuvio varžovas kovoje dėl diržo dar nėra žinomas. Pasak V. Stapulionio, šiuo metu vis dar yra keli kandidatai.

Kova turėtų būti surengta Vilniuje esančiame menų fabrike „Loftas“. Tai, kad kova vyks Lietuvoje paaiškėjo po praėjusią savaitę pasirašytos trišalės sutarties tarp „Siesta Boxing Promotions“ (Didžioji Britanija), „JM Boxing Promotions“ (Lietuva) ir V. Stapulionio.

„Mieli tautiečiai, jau rugpjūčio 26-ą dieną. Lietuvoje kopsiu į ringą ir kausiuosi dėl IBF titulo. Mūsų komanda ir aš sunkiai dirbome, kad tai įvyktų mano tėvynėje, todėl norėčiau pakviesti jus į šį renginį. Turime įrodyti, kad mes - vieninga tauta, o jūsų palaikymas bus labai svarbus ir reikalingas“, - socialinio tinklo feisbuko paskyroje rašė V. Stapulionis.

Artimiausiu metu turėtų būti galima įsigyti bilietus.

V. Stapulionis per savo karjerą profesionaliame ringe yra iškovojęs 27 pergales, patyręs 5 pralaimėjimus ir vieną kovą baigęs lygiosiomis.

31-erių metų V. Stapulionis jau yra mėginęs iškovoti IBF čempiono diržą. 2014 metais Šiaurės Airijoje vykusioje dvikovoje dėl IBF vidutinės svorio kategorijos čempiono diržo tarp V. Stapulionio ir brito Eamonno O'Kane'o užfiksuotos lygiosios. 2012 metais V. Stapulionis kovoje dėl IBF čempiono diržo pralaimėjo juodkalniečiui Predragui Radoševičiui.

Praėjusiais metais V. Stapulionis kovėsi dėl Pasaulio bokso organizacijos (WBO) tarpkontinentinio antro pusvidutinio svorio kategorijos čempiono diržo, tačiau pralaimėjo Rusijos bokso talentui Magomedui Kurbanovui.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)