Lietuviškoji trijulė pateko į neskirstytųjų zoną, o tai reiškia, kad ir vėl komandoms atiteks potencialiai stipresni varžovai.

Iš viso, pirmajame UEFA Europos lygos atrankos etape varžysis net šimtas komandų, į skirstytus ir neskirstytus padalintų per pusę. Tarp potencialių „Trakų“ varžovų yra prieš savaitę Lenkijos vicečempionu tapęs Balstogės „Jagiellonia“ klubas, taip pat pernykštis skriaudikas Talino „Nomme Kalju“, Tel Avivo „Maccabi“, taip pat daugelis kitų. Tiksliau apie galimus varžovus bus galima kalbėti tada, kai UEFA visą šimtą komandų suskirstys į zonas.

„Kaip ir kasmet, per daug apie tai negalvojame. Vis tiek jokios įtakos burtams padaryti negalime. Aišku, nesinorėtų tolimos kelionės, o visa kita visvien turėsime įrodyti aikštėje“, – apie būsimą traukimo ceremoniją kalbėjo „Trakų“ direktorius Virmantas Lemežis.

Priminsime, kad 2015 metais „Trakai“ įveikė pirmąjį barjerą, tačiau antrajame neatsilaikė prieš Kipro „Apollon“ ekipą, o pernai – per 25 minutes praleidę 4 įvarčius, pralaimėjo „Nomme Kalju“ klubui.

Burtų ceremonija vyks Niono mieste Šveicarijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)