Jose Mourinho treniruojamo klubo vadovai nusprendė nepratęsti sutarties traumuotu ir iki žiemos rungtyniauti negalėsiančiu švedu.

Praėjusią vasarą „Manchester United“ su Z. Ibrahimovičiumi sudarė vienų metų trukmės sutartį, kurioje buvo numatyta galimybė ją pratęsti dar sezonui, tačiau ja pasinaudota nebuvo.

Tam įtakos turėjo ir sunki kelio raiščių trauma, kurią futbolininkas patyrė balandžio mėnesį ir ilgam iškrito iš rikiuotės.

Per vieną metus trukusią karjerą Mančesteryje Z. Ibrahimovičius sužaidė 46 rungtynes, pelnė 28 įvarčius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus,o klubas iškovojo tris titulus („Community Shield“ taurė, Anglijos lygos taurė ir Europos lygos taurė).

„Premier“ lygoje Mančesterio komanda užėmė tik 6-ąją vietą, tačiau kitą sezoną žais UEFA Čempionų lygoje, į kurią pateko po triumfo Europos lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)