Penkiskart geriausias planetos futbolininkas 29 metų L. Messi ir jo bendraamžė A. Roccuzzo vestuvinę šventę iškels savo gimtajame mieste Rosarijuje.

Tai ketvirtadienį patvirtino futbolininkui atstovaujanti viešųjų ryšių agentūra.

9-ius metus kartu gyvenanti pora turi du sūnus – ketverių metų Thiago ir vienerių – Mateo.

Vestuvinėje šventėje laukiama daugumos „Barcelonos“ komandos žaidėjų. Tarp jų bus puolėjas Luisas Suarezas su žmona Sofia Balbi, artimi poros bičiuliai. Savaitę prieš ceremoniją L. Messi turės dar vieną progą švęsti – Barselonos ekipos ir Argentinos rinktinės lyderis minės 30-ies metų jubiliejų.

Skirtingai nei jo principinis varžovas dėl geriausiojo vardo Cristiano Ronaldo, argentinietis L. Messi seniai surado savo asmeninę laimę.

Nuo vaikystės futbolininkas pažinojo savo būsimąją žmoną – Antonella buvo jo geriausio draugo pusseserė ir gyveno taip pat Rosarijuje.

Apie jų santykius pasaulis sužinojo 2009 metais, kai L. Messi prisipažino: „Turiu draugę, gyvenančią Argentinoje. Esu su ja laimingas“.

A. Roccuzzo grožį sunku apibūdinti žodžiais, tačiau ji ne iš tų moterų, mėgstančių girtis. Ji nesunkiai galėjo žengti modelių pakyla, tačiau pasirinko kitą kelią ir tapo futbolininko namų židinio saugotoja.

🔙

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on Aug 10, 2016 at 8:08am PDT

Tuo metu L. Messi tvirtina, kad norėtų likusią savo karjeros dalį praleisti Barselonoje: „Apie tai visuomet svajojau ir visuomet to norėjau“.

Argentinietis „Barcelonos“ marškinėlius apsirengė būdamas 13-os metų, o debiutavo pagrindinėje komandoje būdamas 17-os. Klubui jis pelnė jau per 500 įvarčių.

L. Messi Su „Barcelona“ laimėjo 8-is Ispanijos čempiono titulus, keturis kartus laimėjo „UEFA Čempionų lygą ir penkis kartus buvo paskelbtas geriausiu planetos futbolininku.

Pastarąjį sezoną Luiso Enriques treniruojamoje komandoje jis Ispanijoje su „Barcelona“ liko antras už Madrido „Real“, o Čempionų lygoje ketvirtfinalyje pralaimėjo turnyro finalininkei Turino „Juventus“ ekipai.

Messi: "I said that I would like to end my career in Barcelona, and we will see if it ends that way." pic.twitter.com/JLC5qM5OqN
— Barca Galaxy (@barcagalaxy) June 8, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)