Kiek atsiriboję nuo futbolo, trakiškiai pirmadienį be į rinktinę išvykusių Igno Plūko, Arūno Klimavičius ir Valdemaro Borovskio, be jaunimo rinktinės iškvietimą gavusio Svajūno Čyžo bei su devyniolikmečių rinktine dėl Baltijos taurės kovojančių Justino Marazo ir Arno Borodino, pradėjo pasiruošimą dar vienam itin svarbiam sezono periodui. Jo metu teks kovoti ne tik A lygoje, ne tik dėl LFF taurės, tačiau ir Europiniame fronte.

Pasiruošimo metu numatytos ir kontrolinės rungtynės Minske su „Dinamo“.

„Sakyčiau, kad visai nelaiku ta pauzė. Buvome pradėję žaisti savo žaidimą ir visai neblogai sekėsi. O po pauzių visada vėl prireikia laiko įsivažiuoti ir pagauti žaidimo ritmą.

Kita vertus, tos keturios dienos privertė žaidėjus pasiilgti futbolo, todėl treniruotėse dirbame su dar didesne energija“, – apie pastarąją savaitę kalbėjo Justinas Januševskis.

„Man asmeniškai tokios ilgos pauzės nereikėjo. Po pusės sezono organizmas negali būti pavargęs, ypač, kai turėjome puikų fizinį pasirengimą. Kita vertus, galiu kalbėti tik už save. Kiekvienam individualiai“, – savo pozicija dalinosi Modestas Vorobjovas.

„Galiu pridurti, kad saulė atima daug energijos, greičiau nuvargstame, bet tuo pačiu suprantame, kad tai pasiruošimo dalis. O ypač dabar tai yra labai svarbu. Norime sugrįžti dar stipresniais nei buvome rungtynėse su „Sūduva“, – tęsė J.Januševskis.

„Be abejo, reikia neiškristi iš varžybų ritmo ir toliau kiekvienose rungtynėse siekti pergalės. Komandos sportinė forma gerėja artėjant svarbiausioms sezono dvikovoms, todėl jaučiu, kad grįšime dar pajėgesni“, – sakė M.Vorobjovas.

Kitas A lygos rungtynes „Trakai“ žais kitą trečiadienį Kaune su „Stumbro“ futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją