Birželio 3-ios dienos vakarą trys teroristai įsiveržė į restoraną „Black and Blue“. R. Larneris užtvėrė jiems kelią ir leido kitiems restorano lankytojams pabėgti pro galines duris. „Milwall“ fanui diagnozuotos pjautinės galvos, kaklo, pilvo ir rankų žaizdos, jam buvo perdurtas plautis. R. Larneris pateko į ligoninę, kur šiuo metu ir gydosi. Draugai jam padovanojo knygą „Mokykis bėgti“.

„Kai jie rėkdami įsiveržė į vidų, aš taip pat ėmiau šaukti ant jų. Aš jiems užtvėriau kelią į vidų, kol kiti bėgo pro galines duris. Buvau taip smarkiai sužeistas, nes vienas kovojau prieš tris. Tiesiog bandžiau juos sulaikyti. Didžiuojuosi, kad išgelbėjau kitus žmones ir tuo, kad tuos teroristus prie manęs nušovė“, - sakė 47-erių metų R. Larneris.

Liudininkai sakė, kad R. Larneris teroristams šaukė: „Eikit velniop, šunsnukiai, čia mes – „Milwall“! Per teroro aktą Londone žuvo 7 žmonės ir 48 buvo sužeisti. Policija likvidavo visus tris teroristus.

„Milwall“ klubas praėjusį sezoną Anglijos trečioje pagal pajėgumą futbolo lygoje („League One“) užėmė šeštą vietą (73 taškai). Atkrintamų varžybų pusfinalyje „Milwall“ įveikė „Scunthorpe“ komandą (0:0 ir 3:2), finale 1:0 nugalėjo „Bradford ekipą ir iškopė į antrą pagal pajėgumą šalies divizioną („Championship“).

„Milwall“ fanai, ypač praeityje, garsėjo savo aršumu. Jų garsus šūkis yra: „Niekas mūsų nemėgsta, bet mums tai nerūpi!“ („No one likes us, we don't care!“).

Ypač kovingi tiek aikštėje, tiek tribūnose ir gatvėse būdavo „Milwall“ derbiai su „West Ham“.

Three #PlayOffFinal matches at @wembleystadium. 🏟@MillwallFC, @BlackpoolFC and @htafcdotcom were the winners. 🏆

Here's the highlights. 👇 pic.twitter.com/eck7iIpuBD
— EFL (@EFL) 31 May 2017