Teigiama, esą pastarąjį matyti federacijoje norėtų pasitraukusį E. Eimontą pavaduojantis pirmasis viceprezidentas Vidmantas Butkevičius.

Laikinasis LFF vadovas DELFI pripažino, kad J. Vainauskas bus samdomas „bandomajam laikotarpiui“ ir darbuosis komercijos srityje. Kokios konkrečiai pareigos jam numatomos, V. Butkevičius nedetalizavo.

Tuo metu LFF generalinis direktorius Nerijus Dunauskas DELFI tvirtino, kad joks sprendimas dėl J. Vainausko dar nėra priimtas.

„Kol kas niekas nesutarta, nenuspręsta, todėl ir nelabai yra ką komentuoti“, – lakoniškas buvo vienas LFF vadovų.

Kitą savaitę 36-ą gimtadienį švęsiantis vilnietis praėjusį mėnesį buvo minimas kaip galimas A lygoje rungtyniaujančio „Jonavos“ klubo direktorius. Neoficialiomis žiniomis, pokalbiai tarp buvusio krepšinio vadybininko ir futbolo ekipos vadovybės išties buvo užsimezgę, bet konkrečių rezultatų neatnešė.

„Lietuvos rytą“ J. Vainauskas paliko 2010 metais ir nuo to laiko dirbo tik epizodiškai. Nors buvęs direktorius ne kartą viešai kritikavo žemyn smunkančio klubo vadovybę, netiesiogiai siūlydamas jai savo paslaugas, „Lietuvos ryto“ prezidento postą užimantis Gedvydas Vainauskas sūnaus sugrįžti atgal nepakvietė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)