Ketvirtą kartą UEFA Čempionų lygos trofėjų savo rankose kėlęs C. Ronaldo šeštadienį finale Turino „Juventus“ vartų sargą Gianluigi Buffoną nuginklavo dukart, o „Real“ pergalę šventė 4:1.

Ilgi žele sutepti plaukai per ilgą laiką tapo neatsiejama portugalo išvaizdos dalimi. Tačiau po triumfo Kardife C. Ronaldo pasikeitė kone neatpažįstamai – plaukus nuskuto trumpai.

„Jau anksčiau sakiau, kad nusikirpsiu plaukus, jei pelniusį įvartį ir laimėsime finale“, – tokio pokyčio priežastis aiškino pats futbolininkas.

Do you like it??????😉

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 4, 2017 at 9:15am PDT

Tai sukėlė labai skirtingas reakcijas, nemažai „Instagram“ sekėjų tikino, kad dabar keturiskart geriausias planetos futbolininkas atrodo kaip taksi vairuotojas.

„Duodu penkias žvaigždutes kaip UBER vairuotojui. Labai švarus automobilis“, – rašė vienas fanas.

32 metų C. Ronaldo tvirtino, kad geriausias atsakas visiems kritikams yra jo žaidimas Čempionų lygos finale ir statistika.

„Tai vienas geriausių momentų mano karjeroje, tačiau panašu, kad kartoju tai kiekvienais metais, – kalbėjo jis. – Žmonės negali manęs kritikuoti, nes skaičiai nemeluoja“, – sakė C. Ronaldo.

„Real“ žvaigždė pelnė 104-ą ir 105-ą įvarčius Čempionų lygoje ir dar labiau atsiplėšė nuo persekiotojų kaip visų laikų lyderis turnyro rezultatyviausiųjų sąraše.

Simmmmmmm👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 5, 2017 at 2:07am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)