Šeimininkėms po įvartį pelnė Erlanda Nomeikaitė (21-ą min.), Ina Pocevičienė (29-ą) ir Rita Karinauskienė (48-ą min.).

Gintra-Strektė-Universitetas“ šeštadienį žais su „Swansea City“ (Velsas) ekipa.

Turnyre Šiauliuose varžosi šešios komandos, suskirstytos į dvi grupes. Į pusfinalį pateks po dvi stipriausias grupių ekipas. Pusfinalio laimėtojos iškovos kelialapį į aukštesnį divizioną.

„Žuvėdros-Tauro“ riedulininkės Portugalijoje šventė antrą pergalę

Portugalijoje vykstančio E„Iššūkio“ taurės trečio diviziono turnyro A grupės antrose rungtynėse penktadienį Vilniaus „Žuvėdros-Tauro“ komanda 3:0 (0:0, 1:0, 1:0, 1:0) nugalėjo „Copenhagen Hockeyclub“ (Danija) ekipą ir iškovojo antrą pergalę.

Nugalėtojoms du įvarčius pelnė Kotryna Kartanovič (28-ą ir 44-ą min.), vieną įmušė Deimantė Stankutė (31-ą).

Lietuvos sostinės komanda grupėje užėmė pirmą vietą ir pusfinalyje susitiks su antrą poziciją B grupėje užimsiančia ekipa.

Turnyre Portugalijoje varžosi šešios komandos, suskirstytos į dvi grupes. Į pusfinalį pateks po dvi stipriausias grupių ekipas. Pusfinalio laimėtojos iškovos kelialapį į aukštesnį divizioną.

Širvintų riedulininkai nesėkme pradėjo turnyrą Slovėnijoje

Slovėnijoje vykstančio Europos vyrų žolės riedulio „Iššūkio“ taurės trečio diviziono turnyro A grupės pirmose rungtynėse penktadienį Širvintų „Baltic Champs-Ježvito“ ekipa 0:2 (0:0, 0:1, 0:0, 0:1) nusileido Lipovcių „Lipovci“ (Slovėnija) komandai.

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė Martinas Mesaričius (30-ą ir 59-ą min.).

Širvintų klubas šeštadienį žais su „Soerbymagle“ (Danija) ekipa, o sekmadienį kovos su „SZLG DSE-Olcote“ (Vengrija) riedulininkais. Pastarųjų komandų akistatą penktadienį 6:1 laimėjo Danijos klubas.

Turnyre Slovėnijoje varžosi aštuonios komandos, suskirstytos į dvi grupes. Į pusfinalį pateks po dvi stipriausias grupių ekipas. Pusfinalio laimėtojos iškovos kelialapį į aukštesnį divizioną.