C. Ronaldo šį sezoną pelnė 40 įvarčių visuose turnyruose ir padėjo Madrido komandai pirmą kartą nuo 2012 metų vėl triumfuoti Ispanijos čempionate. Šeštadienį Kardife vyksiančiame UEFA Čempionų lygos finale jis su „Real“ pirmą kartą šių varžybų istorijoje mėgins apginti titulą. To iki šiol nėra pavykę padaryti nė vienai ekipai.

Nepaisant visų rekordų ir įvarčių C. Ronaldo „Santiago Bernabeu“ stadione vis dar yra nušvilpiamas.

Keturis kartus geriausias planetos futbolininkas teigia, kad tokio elgesio iš savo komandos sirgalių jis nenusipelnė ir su nostalgija prisimena šešerius metus Mančesteryje, kur žaidė iki 2009-ųjų, kai persikėlė į Ispanijos sostinę.

„Man nepatinka ir nenormalu, kad sulaukiu švilpimo savo namų stadione. Tiesiog man tai nepatinka“, – teigė ispanų žiniasklaidai C. Ronaldo.

„Taip neturėtų būti, kad žaidėjas, visada atiduodantis 100 proc. savęs komandai, esant pirmai klaidai būtų nušvilptas. Taip neteisinga. Jei išgyveni sunkesnį etapą, turėtum sulaukti daugiau sirgalių palaikymo, o ne mažiau. Kartais mes to neturime“, – kalbėjo jis.

Jis tvirtino, kad „Manchester United“ komandoje to nė karto nebuvo atsitikę: „Galbūt Anglijoje kitas mentalitetas. Esu laimingas Ispanijoje, tačiau akivaizdu, kad pasiilgstu Anglijos, nes tiesiog negaliu išjungti prisiminimus“.

Portugalijos rinktinės kapitonas turi sutartį su „Real“ iki 2021metų ir ketina žaisti mažiausiai iki sulauks 40-ies metų.

UEFA Čempionų lygos finalo rungtynės Madrido „Real“ – Turino „Juventus“ vyks birželio 3-ią dieną Kardife, Velse.

Final touches 👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 31, 2017 at 9:55am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)