Jų pora rugsėjo pradžioje dalyvaus Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionato finaliniame etape. Iki jo merginoms lieka 93 dienos.

„Iš esmės dabar mokomės susidraugauti su kamuoliu, jį valdyti. Treniruojamės 4-5 kartus per savaitę. Merginų pažanga šiai dienai yra tiesiog akivaizdi“, – video apžvalgoje pasakoja merginų treneris Vasilijus Burakinskis.

„Norisi viską išmokti greitai, o gaunasi kaip gaunasi. Dar nėra to, ką galėtume padaryti tiksliai šimtu procentu. Bet jau atrandame savo stipriąsias ir silpnąsias puses“, – įspūdžiais dalijosi karatė merginos Diana ir Margarita.

Video apžvalgoje merginų treneris papasakos apie treniruočių rutiną ir ateities planus, o merginos pasidalins savo įspūdžiais ir atskleis, koks yra kiokušin karate ir paplūdimio tinklinio panašumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją