Įvarčius svečiams, kurie tik praėjusį savaitgalį baigė Anglijos „Premier“ lygos čempionatą ir užėmė ketvirtą vietą, pirmame kėlinyje pelnė Denielis Sturridge'as (8-ą), ispanas Alberto Moreno (18-ą) ir brazilas Roberto Firmino (39-ą min.).

„Liverpool“ į sudėtį įtraukė ekipos veteranus Steveną Gerrardą ir Jamie Caragherį, kurie yra baigę karjerą, bet dar labai populiarūs Australijoje. Po pertraukos dar viena buvusi žvaigždė Steve'as McManamanas pakeitė S. Gerrardą, o aikštėje pasirodė dar 8 nauji futbolininkai. Tarp jų buvo ir danas Danielis Aggeris, kuris taip pat yra baigęs karjerą.

Žiūrovai sausakimšai užpildę ANZ stadioną, drauge įspūdingai sugiedojo „raudonųjų“ himną „You'll Never Walk Alone“ ir tylos minute pagerbė teroro akto Mančesteryje aukų atminimą.

Rezultatas:

„FC Sydney“ 0 - 3 „Liverpool“

8' Daniel Sturridge [0 - 1]
18' Alberto Moreno [0 - 2]
39' Roberto Firmino [0 - 3]

„Liverpool“ starto sudėtis: Loris Karius; Stevenas Gerrardas (46' Steve'as McManamanas), Trentas Alexanderis-Arnoldas, Jamie Carragheris, Roberto Firmino, Dejanas Lovrenas, Lucas Leiva, Alberto Moreno, Daniel Sturridge, Harry Wilson Wilson, Benjamin Woodburn.

Po pertraukos aikštėje dar pasirodė: belgas Simonas Mignolet, Danielis Aggeris, Rhianas Brewsteris, estas Ragnaras Klavanas, Adamas Lallana, Connoras Randallas, kamerūnietis Joelis Matipas ir Kevinas Stewartas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)