Ten vyks finalo etapas, į kurį suvažiuos apie šimtą analogiškų turnyrų nugalėtojų iš 63-ijų pasaulio šalių. Lietuvos atstovas, kartu su kitais dalyviais, visą savaitę mėgausis prabanga penkių žvaigždučių Antalijos viešbutyje. Pernai nugalėtoju tapęs ir Lietuvos garbę finalo mėgėjų turnyre gynęs Andžejus Vysockis sako, kad šiemet sieks apginti turnyro čempiono titulą.

„Pernai tik nuvažiavęs į Turkiją ir sužaidęs finale supratau, kur papuoliau. Po varžybų beveik mėnesį net nenorėjau pagalvoti apie golfo žaidimą, nes buvau labai nusivylęs savo rezultatu. Vis tik golfo žaidime labai daug lemia ne tik technika, bet ir psichologija. Atgavęs motyvaciją, pasakiau savo treneriui, kad viskas – treniruosiuosi dar intensyviau. Mano tikslas yra ne tik laimėti Lietuvoje, bet ir ištaisyti pernai metais turnyre padarytas klaidas“, – kalbėjo golfo žaidėjas.

Pasak jo, dalyvavimas pernykščiame finalo turnyre Turkijoje jam buvo neįkainojama patirtis. A. Vysockis sako, kad visa varžybų organizacija, golfo aikštynas ir pažintys su kitais žaidėjais paliko neišdildomą įspūdį.

„Pasijutau, tarsi, patekęs į golfo rojų. Klasiška organizacija ir puikus turnyras, tik rezultato norėjosi geresnio. Bet dabar jau žinau, ko galima tikėtis. Neslėpsiu – turnyrui ruošiuosi dvigubai intensyviau, nes supratau, kad be darbo nebus ir gero rezultato“, – sako A. Vysockis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją