„Šiuo metu nėra konkrečios informacijos, leidžiančios įtarti, kad per Europos lygos finalo rungtynes Stokholme gali būti įvykdytas koks nors teroro išpuolis. UEFA pastaruosius mėnesiu artimai bendradarbiauja su Švedijos valdžia ir šios šalies futbolo federacija. Teroro akto rizika buvo nuo pat pradžių organizatorių dienotvarkėje. Po teroro akto Stokholme balandžio mėnesį buvo imtasi papildomų saugumo priemonių. UEFA ragina futbolo aistruolius į stadioną atvykti kuo ankščiau, nes saugumo sumetimais patikra prie įėjimų į areną bus daug kruopštesnė“, – rašoma UEFA spaudos tarnybos pranešime.

Europos lygos turnyro finale gegužės 24-ą dieną (trečiadienį) žais „Manchester United“ (Anglija) ir Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) klubai. Susitikimo pradžia 21.45 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)