„Per artimiausius ketverius metus Lietuvos fechtavimas bus ir toliau statomas ant trijų pagrindinių kolonų – kiekybės, kokybės ir žinomumo, ypatingą dėmesį skiriant kokybei ir sportinio meistriškumo auginimui“, - teigė V. Polujanskas, turintis ilgametę darbo sporte patirtį, o šių metų vasarį išrinktas Lietuvos sporto federacijų sąjungos prezidiumo nariu.

Tuo tarpu į Vykdomąjį komitetą išrinkti septyni asmenys: Aida Gaižauskienė (viceprezidentė), Jurgis Atroškevičius (generalinis sekretorius), Jurijus Mašalo (vyriausiasis treneris), Mindaugas Palčinskas (Teisėjų kolegijos pirmininkas), Justas Daujotas (Strateginių ir plėtros klausimų komisijos pirmininkas), Rasa Rimgailienė (Etikos ir drausmės komisijos pirmininkė) ir Paulina Bajorūnaitė (atstovė spaudai ir ryšiams su visuomene).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)