Shakira (40) – Gerard'as Pique (30, „Barcelona“)

Kolumbiečių dainininkė tapo garsi gerokai prieš tai, kai pradėjo susitikinėti su „Barcelonos“ gynėju. Sudėtinga pasakyti, kas iš poros populiaresnis – amžinai jauna ir skambaus balso Shakira ar daugkartinis įvairių turnyrų nugalėtojas.

Abu susipažino 2010 metais, kai G. Pique nusifilmavo pietų amerikietės atliekamos oficialios pasaulio futbolo čempionato dainos „Waka Waka“ klipe. Tuomet užsimezgė stiprūs santykiai, pora netrukus iškėlė vestuves.

Abi garsenybės gimtadienį švenčia vasario 2-ą dieną, tik kolumbietė yra 10 metų vyresnė už futbolininką. Pora augina du berniukus Milaną ir Sashą.

Ana Ivanovič (29) – Bastianas Schweinsteigeris (32, Čikagos „Fire“)

Iš kojų verčianti serbų tenisininkė per aktyvią savo karjerą niekaip nesugebėjo susitvarkyti asmeninio gyvenimo. 2014 metais ji atsitiktinai susipažino su tuomet pasaulio futbolo čempionu tapusiu vokiečiu Bastianu Schweinsteigeriu ir suprato, kad tai jos žmogus.

Dėl nuolatinių kelionių pora matėsi retai, tačiau net ir dideli atstumai negalėjo įveikti meilės. 2016 metais jie sutvirtino savo santykius apsimainydami aukso žiedais.

2016 metų gruodžio pabaigoje ji dėl nuolat kamuojančių traumų nusprendė baigti tenisininkės karjerą. Daugeliui jos gerbėjų tai buvo liūdna naujiena, tačiau dabar ji gali daug dažniau palaikyti savo vyrą futbolo rungtynėse. Pora gyvena Čikagoje.

Antonella Roccuzzo (29) – Lionelis Messi (29, „Barcelona“)

Skirtingai nei jo principinis varžovas dėl geriausiojo vardo Cristiano Ronaldo, argentinietis L. Messi seniai surado savo asmeninę laimę. Nuo vaikystės futbolininkas pažinojo savo būsimąją žmoną – Antonella buvo jo geriausio draugo pusseserė ir gyveno taip pat Rosarijuje.

Apie jų santykius pasaulis sužinojo 2009 metais, kai L. Messi prisipažino: „Turiu draugę, gyvenančią Argentinoje. Esu su ja laimingas“.

A. Roccuzzo grožį sunku apibūdinti žodžiais, tačiau ji ne iš tų moterų, mėgstančių girtis. Ji nesunkiai galėjo žengti modelių pakyla, tačiau pasirinko kitą kelią ir tapo futbolininko namų židinio saugotoja.

Pora augina du įpėdinius – 2012 metais gimė Thiago, o 2015 metais – Mateo.

Abbey Clancy (31) – Peteris Crouchas (36, „Stoke City“)

Pasak britų žiniasklaidos, puolėjas turi geriausią humoro jausmą tarp visų futbolininkų. Ir dar puikiai moka pavaizduoti roboto judesius, dėl ko dažnai vadinamas Robocrouchu.

Galbūt šie talentai ir linksmas būdas „nupirko“ modelį Abbey Clancy, reklamuojančią apatinį trikotažą.

Futbolininko išrinktoji ne kartą pateko tarp seksualiausių planetos moterų įvairiuose rinkimuose. Gražuolė ir P. Crouchas 2011 metais iškėlė vestuves, tais pačiais metais jiems gimė dukra Sophia Ruby. 2015 metais A. Clancy pagimdė antrą dukrą Liberty Rose.

Michela Quattrociocche (28) – Alberto Aquilani (32, „Sassuolo“)

Miniatiūrinė gražuolė iš Romos svajojo tapti modeliu, tačiau dėl mažo ūgio durys į madų pasaulį jai buvo užvertos. Tai Michelos nesustabdė – pradėjo aktyviai tobulinti sceninę kalbą, švarinti dikciją ir žengė į kino pasaulį. M. Quattrociocche tapo aktore, nusifilmavo keliuose filmuose.

Su A. Aquilani mergina susipažino, kai futbolininkas gynė „Romos“ komandos garbę. 2012 metais pora susituokė ir augina dvi nuostabias dukras – Aurorą ir Diamantę.

Federica Nargi (27) – Alessandro Matri (32, „Sassuolo“)

Buvusiam „Milan“, „Juventus“, „Lazio“ puolėjui teko gerokai paplušėti, kad patrauktų modelio, daugybės grožio konkursų nugalėtojos, televizijos įžymybės dėmesį. Kone tris mėnesius mergina net neatsakinėjo į futbolininko prašymus susitikti. Tačiau pastarasis gavo savo šansą ir jį išnaudojo.

F. Nargi ir A. Matri nuo 2009 metų susižadėję, o pernai pora susilaukė mergaitės Sofios. Šia sąjunga nebuvo itin sužavėti F. Nargi giminaičiai, mat daugelis jų serga už „Inter“ futbolo komandą, o A. Matri yra „Milan“ auklėtinis.

Sara Carbonero (33) – Ikeras Casillas (35, „Porto“)

Ispanų televizijos žurnalistė išgarsėjo visame pasaulyje, kai 2010 metais konkuruojančios žiniasklaidos priemonės paskelbė, neva ji blaško I. Casillaso dėmesį ir šis negali susikoncentruoti pasaulio čempionato rungtynėse.

Tuomet žurnalistė ir vartininkas susitikinėjo, o per rungtynes gražuolė visuomet sėdėdavo už I. Casillaso vartų ir iš ten komentavo Ispanijos rinktinės dvikovas. Pirmame mače būsimi čempionai nusileido šveicarams – už tai S. Carbonero sulaukė itin daug kritikos.

Laimei, ši istorija sulaukė laimingos pabaigos. I. Casillasas kėlė nugalėtojų taurę, o į žiniasklaidos puolimą pora žvelgė su humoru. Imant interviu po triumfo vartininkas savo mylimąją pabučiavo tiesioginiame eteryje.

Pernai abu susituokė. Pora augina du sūnus – 3-ų metų Martiną ir vienų metų Lucasą.

Melissa Satta (31) – Kevin-Prince'as Boatengas (30, Gran Kanarijos „Las Palmas“)

Tikra tarptautinė šeima. Vyras – Ganos šaknų turintis vokietis, o žmona – amerikiečių italė. M. Satta gimė Bostone, o visą vaikystę ir jaunystę gyveno važinėdama tarp Amerikos ir Sardinijos.

Kuo tik gražuolė neužsiiminėjo – išmėgino net futbolą ir karatė. Galiausiai tapo televizijos laidų vedėja. Anksčiau ji susitikinėjo su kitu garsiu futbolininku – Christianu Vieri, tačiau 2011 metais pora išsiskyrė.

Ilgai modelis vieniša nebuvo – netrukus ją apžavėjo K. P. Boatengas, jau išsiskyręs su savo pirmąja žmona Jenny. Su juo gražuolė laiminga – 2014 metais pagimdė dukrą Maddox Prince, o 2016 metų birželį abu susituokė.

Georgina Dorsett (31) – Tomas Cleverley (27, „Watford“)

2012 metais T. Cleverley – tuomet „Manchester United“ saugą – kamavo kelio trauma, dėl kurios jis negalėjo žaisti ilgą laiką. Tačiau tie metai buvo asmeninės laimės pradžia – per draugą susipažino su savo būsima žmona G. Dorsett.

Didžiosios Britanijos televizijos realybės šou TOWIE žvaigždė netrukus pagimdė futbolininkui dukrą Nevaeh Rose. Po dviejų metų pora susituokė, o pernai susilaukė ir sūnaus Alfie.

2015 metais šeima išgyveno ginkluotą apiplėšimą, kai vagys išnešė iš namų brangenybes, garsių dizainerių drabužius ir nuvarė du visureigius. Tačiau tai poros santykiams įtakos neturėjo.

Evangelina Anderson (35) – Martinas Demichelis (36, „Malaga“)

Neįprasta istorija. Nors E. Anderson ir M. Demichelis jau 10 metų kartu, tačiau susituokė jie dukart. Pirmoji santuoka tarp Argentinos rinktinės žaidėjo ir fotomodelio registruota 2007 metais, tačiau po penkerių metų jie išsiskyrė.

Priežastis – gražuolė, buvusi „Playboy“ modelis, dirbo Pietų Amerikoje, o vyras įleido šaknis Europoje. Tuomet šeimoje jau buvo ir du sūnūs.

Vis dėlto ilgai vienas be kito jie negalėjo tverti ir 2015 metais vėl susituokė bei paskelbė norintys susilaukti trečios atžalos. Noras išsipildė – šių metų vasarį E. Anderson pagimdė dukrą Emmą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)