2016 metų vasarį šantažuotojo siųstame laiške buvo grasinama: „Jei pinigų negausiu iki 2016 metų gegužės 31-os dienos, kažkokiu būdu nuskriausiu jūsų vaikus. „Formulėje-4“ atsitinka daug nelaimių“.

M. Schumacherio sūnus 18-metis Mickas tuomet dalyvavo „Formulės-4“ lenktynėse. Nuo 2017 metų jis varžosi jau „Formulės-3“ trasose. Pastarasis dar turi dviem metais vyresnę seserį Gina-Marią.

Mickas Schumacheris

Corinna kreipėsi į policiją ir ši netrukus surado šantažuotoją. Vyras elektroniniame pašte buvo užrašęs savo banko sąskaitos numerį.

Teismo procese vyras viską prisipažino. „Jis viską buvo suplanavęs, tačiau iki šiol negali paaiškinti, kodėl“, – kalbėjo jo gynėjas.

Gina-Maria Schumacher

Priminsime, kad M. Schumacheris 2013 metų pabaigoje slidinėdamas prancūzų Alpėse patyrė sunkią galvos traumą ir buvo operuotas.

Nuo 2014 metų „Formulės-1“ legenda atlieka reabilitaciją savo viloje Šveicarijoje. Tikslios informacijos apie 48-ių metų septyniskart pasaulio čempiono ir rekordininko sveikatą iki šiol nėra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją