Šiemet „Velomaratonas“ vyks rugpjūčio 20 dieną Vilniuje.
„Didžiausios komandos konkursas jau tapo tradicija. Didžiuojamės, galėdami prisidėti prie mažesnių miestų laisvalaikio infrastruktūros gerinimo. Kviečiu nemokamai registruotis į „Velomaratoną” ir sekti naujienas”, – sakė „Velomaratono” sumanytojas ir organizatorius, Nacionalinio automobilių klubo vadovas Benediktas Vanagas.

Laimėti riedlenčių parką „Velomaratone“ galima registruojantis į „Nutrilite“ iššūkį. Nugalės miestas, subūręs didžiausią „Nutrilite“ komandą.

Šiame konkurse jau yra laimėjusios dvi Lietuvos bendruomenės – Raudondvario ir Tauragės. Raudondvaryje riedlenčių parkas veikia nuo pernai metų gegužės, o Tauragėje jis bus atidarytas birželio pradžioje.

„Šįmet jau penktus metus iš eilės „Amway“ tampa oficialia „Velomaratono“ partnere. Tiek pat metų mūsų bendrovė veikia ir Lietuvoje, nuolat investuodama į jaunimo aktyvaus laisvalaikio iniciatyvas. Riedlentės ir BMX dviračių sportas yra mėgstamos Lietuvos jaunimo sporto šakos, kurios ne tik skatina aktyvią bei sveiką gyvenseną, bet ir jaunimo užimtumą. Todėl kartu su „Velomaratono“ organizatoriais kviečiame dalyvauti šioje dviračių šventėje, registruotis „Nutrilite“ iššūkyje ir taip laimėti riedlenčių parką savo bendruomenei. Jo statyboms nugalėtojų mieste skirsime 5 tūkst. JAV dolerių paramą“, – sakė Anna Pietrzak, „Amway“ generalinė direktorė Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje bei Lenkijoje.

Dalyvauti „Nutrilite” iššūkyje – paprasta. Registruojantis oficialiame „Velomaratono” interneto puslapyje, skiltyje „Komandos pavadinimas“, tereikia įrašyti „Nutrilite komanda” ir savo miesto pavadinimą (pvz., „Nutrilite komanda Gargždai”, „Nutrilite komanda Vievis” ir pan.).

Didieji miestai šiame konkurse nedalyvauja – jis skirtas miestams ir miesteliams, turintiems ne daugiau kaip 50 tūkst. gyventojų. Iššūkyje negali dalyvauti ir pastaraisiais metais konkursą laimėjusių miestų bendruomenės. Jų bei didesnių miestų gyventojai gali registruotis į bet kurio konkurso taisykles atitinkančio miestelio komandą ir taip jį paremti.

Konkurso nugalėtoja taps ta „Nutrilite“ komanda, kuri suburs daugiausia dalyvių renginio dieną. Jie bus suskaičiuoti pagal atsiimtų starto paketų kiekį. Gyvenvietę-nugalėtoją „Velomaratono“ organizatoriai paskelbs renginio uždarymo ceremonijoje.

Nemokamai registruotis „Velomaratono” mėgėjų ir vaikų rungtyse galima iki birželio 19 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)