Ilgametis teniso mėgėjas, žymus advokatas Tomas Bagdanskis džiaugiasi galintis suderinti poilsį su šeima bei mėgiama aktyvia veikla. „Vasara – tai laikas, kuomet norisi kaip įmanoma daugiau laiko skirti šeimai bei poilsiui.

Būtent todėl tokie renginiai, kaip „Vasaros teniso turnyrai su DELFI“, kurių metu galima suderinti aktyvų poilsį, suburti visą šeimą ir dar sudalyvauti teniso varžybose yra ypatingai laukiamas renginys mūsų šeimoje. Kelionė su teniso rakete po Lietuvos vasaros kurortus – tai įrodymas, kad aktyvus poilsis Lietuvoje egzistuoja“- savo mintis dalinosi T. Bagdanskis.

„DELFI teniso turnyrai“ suburia teniso žaidėjus iš visos Lietuvos, čia teniso mėgėjai gali varžytis: šeimų, vyrų, moterų bei mix dvejetų grupėse, taip pat ir moterų, vyrų bei mix vienetų grupėse.

Pasak vieno iš turnyro organizatoriaus Arūno Valicko, pernai buvo tik pirmasis turnyro sezonas, o kiekvienas projektas reikalauja laiko bei pastangų, kol tampa tradiciniu ir populiariu. „Kaip pavyzdį galiu pateikti, – toliau planais dalinasi A. Valickas, – kad kai pradėjome rengti „DELFI“ teniso turnyrą, dalyvių jame turėjome apie 100.

Dabar, po penkerių metų, turime patį didžiausią savaitgalinį turnyrą su 260 dalyvių. Žmonės planuoja, atsirenka, o po to ir pripranta prie to kas jiems patinka, tad tikimės, kad kasmet „Vasaros teniso turnyrai su DELFI“ taps vis labiau ir labiau visų laukiami bei planuojami dalyvavimui.“

Šiemet vasaros kelionė startuoja birželio 3-4 d. Druskininkuose, vėliau, liepos 8-9 d., keliasi į Nidą, tuomet vienetų mėgėjus sukvies sugrįžti į Druskininkus, liepos 28-29d., na o finišuos rugpjūčio 26-27 d. Palangoje.

Daugiau informacijos apie turnyrus bei registracija: www.tenisoturnyrai.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją