„Tai – išsipildė. Buvo nepaprastai sunku net pirmaujant rezultatu 2:0 po pirmų rungtynių. Jei mes būtume išėję į aikštę galvodami, kad visas darbas jau atliktas, tai antras susitikimas galėjo baigtis ir kitaip. Mes iškovojome kelialapį į Kardifą. Tai, kad patekome į finalą, dar nieko nereiškia. Reikia tame finale nugalėti.

Aš dabar esu laimingas ir geros formos. Mūsų komanda yra puiki, o mano partneriai – tiesiog fantastiški. Jų dėka mes pasiekėme finalą. Praėjusį kartą visi galvojo, kad aš finale žaidžiu paskutinį kartą. Aš ir pats taip mąsčiau. Tačiau dar kartą buvo įrodyta, kad atkaklus darbas padeda išsipildyti svajonėms“, – sakė G. Buffonas oficialiai UEFA svetainei.

„Juventus“ treneris Massimiliano Allegri mano, kad jo auklėtiniai nusipelnė vietos finale.

„Džiaugiuosi savo žaidėjais. Jie nusipelnė vietos finale. Tačiau mes dar nieko nelaimėjome. Todėl jau trečiadienį turėsime susikaupti, surengti treniruotę ir aptarti šią problemą. Man patinka treniruoti, nes tai mane ramina. Rungtynėse praleistas įvartis privertė mus susimąstyti, kad žaidimas dar nebaigtas. Sutikčiau su G. Buffonu, kad mes turime puikias galimybes laimėti Čempionų lygos turnyrą“, - kalbėjo treneris M. Allegri po mačo vykusioje spaudos konferencijoje.

„Monaco“ treneris Leonardo Jardimas pabrėžė, kad traukiasi iš varžybų aukštai pakeltomis galvomis.

Viena komanda buvo be galo patyrusi, kita – jauna. Mes patenkinti tuo, kaip sužaidėme šį pusfinalį. Aš labai didžiuojuosi savo žaidėjais. Jie negailėjo jėgų ir galėjo pasiekti lygiąsias. Mes traukiamės iš turnyro aukštai pakeltomis galvomis. Dabar visą dėmesį skirsime Prancūzijos čempionatui“, - UEFA portalas cituoja monakiečių trenerį.

Monaco“ įvarčio autorius Kylianas Mbappe tikisi, kad jo atstovaujama komanda sugrįš į Čempionų lygą dar pajėgesnė.

„Norėjome varžovams sukelti rūpesčių, bet tai pavykdavo padaryti tik epizodiškai. To, deja, neužteko. Mano įvartis įtakos galutiniam rezultatui neturėjo. Tiesą pasakius, jis buvo kiek atsitiktinis. Mes negalime skųstis tuo, kaip mums klostėsi visas turnyras. Kovodami su stipriausiomis Europos ekipomis, mes daug ko išmokome. Norime sugrįžti į Čempionų lygą dar pajėgesne komanda“, - dvikovos baigtį komentavo „Monaco“ puolėjas.

Kitame pusfinalyje trečiadienį susitinka du Madrido klubai „Atletico“ ir „Real“. Pirmą mačą laimėjo „Karališkasis“ klubas 3:0.

Finalas Kardife vyks birželio 3-ią dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją