Apie tai skelbia leidinys „Spiegel“.

2016 metų gruodžio mėnesį „Blute“ publikavo straipsnį klaidinančia antrašte: „Labiau, nei Kalėdų stebuklas – Michaelis Schumacheris gali vaikščioti!“. Žurnalo atstovai tvirtina, kad jų informatoriai pranešė apie tai, kad M. Schumacheris jau gali vaikščioti padedamas sanitarų ir judina vieną ranką.

Lenktynininko šeima reikalavo ne mažiau 100 tūkst. eurų kompensacijos. Manoma, kad teismo nuosprendis gali būti skundžiamas.

2013 metų gruodžio mėnesį M. Schumacheris slidinėdamas Prancūzijos kalnų kurorte patyrė rimtą galvos traumą. Septyniskart pasaulio čempionui nuo 2014 metų sausio taikomas reabilitacijos kursas jo viloje Šveicarijoje.

2016-ų gruodį britų žiniasklaida teigė, kad 48-erių metų M. Schumacheris niekada neatgaus sąmonės. Tuo metu lenktynininko šeima ir toliau atsisako teikti bet kokią informaciją apie jo sveikatos būklę.

Tuo metu M. Schumacherio draugai ir bičiuliai rengia jam skirtą labdaros renginį. Birželio 3-ią dieną Maince (Vokietija) bus žaidžiamos draugiškos labdaros futbolo rungtynės, skirtos palaikyti M. Schumacherį.

Kaip rašo leidinys „Autosport“, futbolo rungtynėse dalyvaus piloto sūnus Mickas, NBA krepšininkas Dirkas Nowitzkis, „Fomulės-1“ lenktynių dukart pasaulio čempionas Mika Hakkinenas, futbolininkas Miroslavas Klose ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)