„The Times“:

„M. Šarapova grįžo po 15 mėnesių diskvalifikacijos ir iškovojo pergalę „Porsche Grand Prix“ turnyre, tačiau atsisakė po to pasakyti, ar rado alternatyvą meldoniumui, uždraustai medžiagai, dėl kurios praėjusiais metais jos dopingo testas buvo teigiamas“.

„The Sun“:

„Klausimai ir įtampa neišvengiamai dundės, pirmoji Didžiosios Britanijos raktetė Johanna Konta ir kiti gali užsinorėti, kad šis cirkas dėl Šarapovos pasibaigtų. „Tikiuosi, kad teniso pasaulis gali žengti toliau ir susikoncentruoti daugiau į tenisą, nei apie jos dramą“, – sakė J. Konta. Tačiau vilties nedaug. Yra jausmas, kad su M. Šarapova kitaip jau nebus. Neįtikėtinai turtinga ir garsi. Niekas jos nemyli, tačiau jai nusišvilpt.“

„The Guardian“:

„Diskvalifikacija privertė ją laikytis atstumo. Įsivaizduokite, koks buvo šaltis, kai sniego karalienė ryte įėjo į drabužinę. Šarapovai vis tiek, ji niekada neieškojo draugų ir tai nebuvo jos prioritetas.

Pagrindinė jos varžovė – Serena Williams, tačiau vaiko besilaukianti pirmoji planetos raketė praleis mažiausiai tris Didžiojo kirčio turnyrus ir paliks M. Šarapovai erdvės užsiimti sportu be glamūro.

Penkių prestižinių titulų savininkė M. Šarapova turi bauginantį komercinį patrauklumą ir daugelis turnyrų organizatoriai noriai ją kviečia. Be Štutgarto turnyro, kurį remia „Porsche“ – tas pats rusės komercinis partneris – vardinius kvietimus jai davė turnyrų Romoje ir Madride organizatoriai“.

„Bloomberg“:

„4500 žiūrovų šiltai sveikino M. Šarapovą. Jie pratrūko ploti ir šaukti, kai ji įėjo į nepilną areną. Nepaisydama to, kad pateko į turnyrą tik dėl vardinio kvietimo, rusė nesibaimino publikos sutikimo“.

„New York Times“:

„Šokiruojantys šviesūs plaukai grįžo. Grįžo grėsmingi smūgiai, kuriuos lydi prikimęs klyksmas. M. Šarapovos sugrįžimas – vienas laukiamiausių ir prieštaringų teniso istorijoje“.

Griežčiausiai rusės atžvilgiu kalbėjo Kanados tenisininkė Eugenie Bouchard. Ji teigė, kad tokios „dopingistės“ kaip M. Šarapova turėtų būti diskvalifikuotos iki gyvos galvos.

Genie on Sharapova!
Full interview: https://t.co/WUdE4ilKnB pic.twitter.com/Lf38DKOMmS
— Genie Bouchard News (@genie_news) April 26, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)