Nugalėtojams 8 įvarčius pelnė Lukas Juškėnas, 7 – Mindaugas Meškauskas, po 4 – Laurynas Simonavičius, Gabrielius Virbauskas ir Šarūnas Ugianskas.

Vilniaus komandoje nesulaikomai žaidė Valdas Drabavičius. Jo sąskaitoje – net 17 įvarčių. Tai šio sezono LRL rekordas. 4 kartus pasižymėjo Artūras Švilpa.

Finale „Dragūnas“ žais su čempiono titulą ginančiu Alytaus „Almeidos-Stronglaso“ klubu, o mažajame finale susitiks „Šviesa“ ir Kauno „Granitas-Karys“.

Raimondas Maldžius („Šviesa“): „Visiškai neapsigynėme. Nors „Dragūnas“ žaidė taip, kaip tikėjomės, tačiau gynyba neveikė. Antrame kėlinyje buvo kiek geriau, bet svarbiausios buvo pirmosios minutės.“

Artūras Juškėnas („Dragūnas“): „Manau, kad buvo labai geros rungtynės. Nors pirmame kėlinyje pirmavome ir beveik 10 įvarčių skirtumu, vis tiek nebuvo aišku, kas laimės. problemų didelių gynyboje neturėjome, bet turėjome bėdų su puolimu. Man patiko visos komandos atsidavimas ir kova.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)