Nesėkmė „Bayern“ futbolininkus ištiko savoje „Allianz“ arenoje – pusfinalio rungtynes jie 2:3 pralaimėjo Dortmundo „Borussia“ ekipai.

Nors svečiai iš Dortmundo įmušė pirmieji, šeimininkai sugebėjo atsakyti dviem įvarčiais ir 41 min. persvėrė rezultatą (2:1).

Visgi antrajame kėlinyje kamuolį į vartus siuntė jau tik „Borussia“ žaidėjai. 69 min. pusiausvyrą atstatė įvarčių mašina Pierre-Emerickas Aubameyangas, o 74 min. pergalingą įvartį įmušė Ousmane Dembele.

„Bayern“ tai buvo jau antra itin skaudi nesėkmė per trumpą laiką. Praėjusią savaitę daugkartinius Vokietijos čempionus iš UEFA Čempionų lygos eliminavo Madrido „Real“.

Finale „Borussia“ susikaus su Frankfurto „Eintracht“ komanda, kuri pusfinalyje po baudinių serijos eliminavo Monchengladbacho „Borussia“ futbolininkus. Finalo mačas vyks gegužės 27 d. Berlyno olimpiniame stadione.

Rezultatas:

„Bayern“ 2 – 3 „Borussia“

'19 Marco Reusas [0-1]
'28 Javi Martinezas [1-1]
'41 Matsas Hummelsas [2-1]
'69 Pierre-Emerickas Aubameyangas [2-2]
'74 Ousmane Dembele [2-3]

Antrasis finalininkas paaiškėjo ir Prancūzijos taurės turnyre. Juo tapo Paryžiaus „Saint Germain“ klubas, pusfinalio mače nepalikęs absoliučiai jokių vilčių „Monaco“ vienuolikei – 5:0.

Finale PSG susirems su „Angers“ futbolininkais, kurie pusfinalyje 2:0 eliminavo „Giungamp“ komandą. Finalo mačas vyks gegužės 27 d. greta Paryžiaus esančiame „Saint-Deni“ stadione.

Rezultatas:

„Paris Saint Germain“ 5 – 0 „Monaco“

'26 Julianas Draxleris [1-0]
'31 Edinsonas Cavani [2-0]
'50 Sawfanas MBae [3-0]
'52 Blaise'as Matuidi [4-0]
'90 Marquinhos [5-0]

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)