Pagrindinis dvikovos laikas baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1), o per pratęsimą žiūrovai įvarčių neišvydo.

15-ą minutę „Eintracht“ pirmavo 1:0 po žydo Talebo Tawatha smūgio, bet pačioje pirmo kėlinio pabaigoje (45+2 min.) Jonas Hofmannas išlygino santykį (1:1).

11 metrų baudinių serijoje „Eintracht“ vartininkas Lukas Hradecky iš Suomijos atrėmė du varžovų smūgius, o „Borussia“ ekipos vartų sargas šveicaras Yannas Sommeris – tik vieną. Tai ir išvedė Frankfurto komandą į finalą.

Vokietijos taurės finale „Eintracht“ futbolininkai susitiks su Miuncheno „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“ poros nugalėtoju. Antras pusfinalio mačas vyks trečiadienį 21.45 val. Lietuvos laiku Bavarijos sostinėje.

Rezultatas:

„Borussia“ 1 - 2 „Eintracht“***

15' Talebo Tawatha [0 - 1]
45+2' Jonas Hofmann [1 - 1]

11 metrų baudinių serija: 6-7

*** – pateko į finalą

Prancūzijoje į finalą pirmas žengė „Angers“ klubas

Prancūzijos taurės (Coupe de France) turnyre taip pat buvo sužaistas pirmo pusfinalio susitikimas tarp „Angers“ ir „Guingamp“ klubų. Pergalę namuose iškovojo Anžė futbolininkai rezultatu 2:0 (1:0) ir žengė į varžybų finalą.

38-ą min. pirmą įvartį pelnė aikštės šeimininkų saugas Thomas Mangani, o pergalę 90+2 min. įtvirtino kamerūniečio Karlo Toko Ekambi smūgis.

„Guingamp“ ekipa turėjo puikią progą atsitiesti mačo pabaigoje, kai už ginčytiną žaidimą ranka 89-ą min. buvo skirtas 11 metrų baudinys, bet Jimmy Briand'as jo nerealizavo. Kamuolys pataikė į virpstą.

„Angers“ varžovas turnyro finale paaiškės trečiadienį po „Paris Saint-Germain“ ir „Monaco“ ekipų rungtynių Prancūzijos sostinėje. Jų pradžia 22.05 val. Lietuvos laiku.

Rezultatas:

„Angers“*** 2 - 0 „Guingamp“

38' Thomas Mangani [1 - 0]
90+2' Karl Toko Ekambi [2 - 0]

89' Jimmy Briand („Guingamp“) nerealizavo 11 metrų baudinio

*** – pateko į finalą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)