Finale septintoji pasaulio raketė be didesnio vargo 6:1, 6:3 nepaliko vilčių savo tautiečiui Albertui Ramosui-Vinolasui (ATP-24).

Vos pirmąjį titulą per beveik metus laimėjęs R. Nadalis tapo pirmuoju „Open“ eros tenisininku, tą patį turnyrą laimėjusiu 10 kartų. Dešimto trofėjaus nuo kitos savaitės siekti jis pradės ir „French Open“ čempionate.

Monte Karle Rafa aštuonis iš eilės triumfavo nuo 2005 iki 2012 metų, bet 2013-aisiais jau nusileido Novakui Djokovičiui.

Praėjusiais metais R. Nadalis šį turnyrą taip pat laimėjo, o po savaitės nugalėtojo karūna pasidabino ir Barselonoje. Tačiau nuo to momento Ispanijos tenisininkas kentė titulų badą.

Šiame sezone Rafa pralaimėjo jau tris finalus, įskaitant ir sausį vykusį lemiamą „Australian Open“ mūšį prieš Rogerį Federerį.

Už pergalę R. Nadaliui be pagrindinio prizo atiteko 1000 ATP reitingo taškų ir 820 035 eurų, o A. R.-Vinolasas savo sąskaitą papildė 600 reitingo taškų ir 402 080 eurų čekiu.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją