Svečiai dukart pirmavo: 3-ią minutę po tikslaus Bojano Krkičiaus smūgio, o 40-ąją – po Danielio Brosinskio realizuoto 11 metrų baudinio.

Tačiau abu sykius atsaką pateikė ir „bavarai“, kuriems įvarčius pelnė Arjenas Robbenas (16 min.) ir Thiago Alcantara (73 min.).

Lygoje įtikinamai pirmaujantiems Miuncheno futbolininkams tai buvo jau antrosios lygiosios iš eilės. Be to, per paskutines penkerias rungtynes jie taškus prarado jau trečią kartą.

Kur kas geriau į iškritimą iš Čempionų lygos sureagavo Dortmundo „Borussia“, kuri išvykoje dramatiškoje kovoje 3:2 palaužė Moenchengladbacho „Borussia“ futbolininkus.

10-ą minutę Dortmundo ekipą į priekį išvedė Marco Reusas, tačiau 43-ią minutę rezultatą išlygino Larsas Stindlas, o po pertraukos Marcelas Schmelzeris įsimušė į savus vartus (48 min.) ir šeimininkai įgijo pranašumą.

Visgi „juodai geltoni“ sugebėjo atsitiesti: 60-ą minutę svarstykles atstatė Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, o 87-ąją pergalę svečiams išplėšė Raphaelis Guerreiro.

Rezultatai:

„Bayern“ 2 – 2 „Mainz 05“

„Frankfurt“ 3 – 1 „Augsburg“

„Hamburger SV“ 1 – 2 „Darmstadt“

„Hertha“ 1 – 0 „Wolfsburg“

„Ingolstadt“ 2 – 4 „Werder“

„Borussia M.“ 2 – 3 „Borussia D.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)