Ištraukus burtus tapo aišku, kad šių metų finale susitiks dviejų skirtingų šalių komandos. Jei pirmasis pusfinalis bus ispaniškas, antrajame susikaus šiuo metu atitinkamai Prancūzijos ir Italijos čempionatuose pirmaujančios „Monaco“ ir Turino „Juventus“ komandos.

Pirmosios pusfinalio rungtynės bus žaidžiamos gegužės 2 ir 3 dienomis, atsakomosios – gegužės 9 ir 10 dienomis. Namie pirmąsias rungtynes žais „Real“ ir „Monaco“.

Pusfinalio poros:

Madrido „Real“ – Madrido „Atletico“

„Monaco“ – Turino „Juventus“

Turnyro finalas bus surengtas birželio 3 d. Velso sostinės Kardifo „Millenium“ stadione. Formaliais aikštės šeimininkais bus ispaniškojo pusfinalio laimėtojai.

Nors ispaniško derbio finale ir nebus, tai bus jau ketvirtos lemiamos turnyro rungtynės iš eilės, kuriame rungtyniaus „La Liga“ čempionato atstovai.

UEFA Čempionų lygos burtai

Praėjusių metų finale „Real“ triumfavo po baudinių serijos, kurią prieš „Atletico“ laimėjo 5:3. Pagrindinis mačo laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Abi šios komandos žaidė ir 2014-ųjų finale. Tąsyk taip pat nugalėjo „Real“ komanda, iškovojusi pergalę per pratęsimą 4:1. Pagrindinis mačo laikas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)