Lietuvos rankinio federacijos (LRF) prezidentas Donatas Pasvenskas džiaugėsi, jog itin svarbias Lietuvos rankiniui rungtynes galės išvysti daug platesnė auditorija.

„Artėjantys susitikimai su Belgijos ir Prancūzijos rinktinėmis mūsų šalies rankiniui yra be galo svarbūs ir reikšmingi. Pergalė prieš norvegus Vilniuje leido patikėti mūsų galimybėmis kovoje dėl patekimo į Europos čempionatą, todėl labai džiugu, jog artėjančias svarbias rungtynes galės išvysti jau visos Lietuvos gyventojai. Be abejo, visų sirgalių tiek gegužės 7-ą dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje, tiek birželio 14-ą dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje lauksime palaikančių mūsų rinktinę gyvai, tačiau džiugu, jog tie, kurie negalės atvykti į rungtynes, turės galimybę susitikimą stebėti per nacionalinę šalies televiziją.“

Šiuo metu Lietuvos vyrų rankinio rinktinę yra iškovojusi vieną pergalę ir patyrusi vieną pralaimėjimą ir kartu su pasaulio vicečempionais norvegais grupėje dalinasi 2-3 vietas. Į Europos čempionatą iš kiekvienos grupės patenka dvi stipriausios rinktinės ir geriausia visų atrankos grupių trečia komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)