Vieną stebuklą „Barcelona“ šį sezoną jau pateikė. UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje katalonai pirmas rungtynes išvykoje 0:4 pralaimėjo Paryžiaus PSG, tačiau namie pasiekė revanšą 6:1 ir žengė į ketvirtfinalį.

Pastarasis etapas taip pat prasidėjo nesėkmingai – „Juventus“ futbolininkams išvykoje pralaimėta 0:3. Tačiau nesena istorija „Barcelonos“ treneriui L. Enriquei leidžia lengvai manipuliuoti teiginiais, kad „futbole yra įmanoma viskas“.

„Rungtynėse su PSG situacija buvo kitokia – mums reikėjo keturių įvarčių. Šį kartą reikia trijų. Ir turint omenyje, kad varžovas gali įmušti vieną arba du kartus, mūsų tikslas bus penki įvarčiai. O gal net ir šeši“, – Barselonoje trečiadienį vyksiančių rungtynių išvakarėse kalbėjo L. Enrique, kuris jau anksčiau paskelbė, kad po šio sezono paliks „Barcelona“ klubą.

„Jeigu įmušime pirmą įvartį, antrą įmuš „Camp Nou“ stadionas, o trečias įkris pats, – apie tai, kaip žada pralaužti „Juventus“ gynybos įtvirtinimus, lakoniškai atsiliepė jis. – Rungtynės su PSG, kuriose pasiekėme revanšą, mums nebuvo tobulos, todėl tobulai nereikės sužaisti ir su „Juventus“.

L. Enrique tvirtino, kad tai tikrai nebus rungtynės, kuriose sirgaliai tribūnas paliks joms dar nesibaigus.

„Nemanau, kad žiūrovai iš tribūnų išjudėtų 80 minutę. Mes ir vėl turime galimybių pasiekti revanšą – žmonės jau žino, kad šita komanda yra pajėgi viskam, intriga išliks iki pabaigos“, – pažymėjo jis.

Anot L. Enriques, „Juventus“ futbolininkai šiose rungtynėse apskritai jaus dar didesnę įtampą.

„Nebeturime ką prarasti – varžovams, kurie yra arčiau pusfinalio, įtampos bus tikrai daugiau“, – tvirtino katalonas, pažymėjęs, kad trečiadienio mače sirgaliai turėtų išvysti ir puikų Lionelio Messi pasirodymą.

„Mums reikia, kad Lionelis demonstruotų geriausią savo futbolą. Tikiu, kad taip ir įvyks“, – pažymėjo jis.

Mačas tarp Ispanijos ir Italijos čempionų trečiadienio vakarą prasidės 21.45 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)