Pirmajam kėliniui baigiantis – 42 min. – svečius į priekį išvedė baudos smūgį meistriškai realizavęs ir varžovų vartininkui jokių galimybių atremti kamuolį nepalikęs Alexis Sanchezas.

Brilliant free-kick from Alexis Sanchez pic.twitter.com/vxWLQFSutd #AFC— Footysays (@Footy_Says) April 17, 2017

Vos prasidėjus antrajam kėliniui šeimininkams pavyko atstatyti pusiausvyrą – greitą ataką 50 min. įvarčiu užbaigė Alvaro Negredo.

Negredo - Alvaro Negredo empata para o Middlesbrough 1x1 Arsenal. #NosTrendsBrasil pic.twitter.com/sLbD7Lozpv— Nos Trends Brasil (@nostrendsbrasil) April 17, 2017

Visgi 70 min. svečiams pavyko dar kartą persverti rezultatą – A. Sanchezas atliko perdavimą į baudos aikštelę, kur kamuolį krūtine Mesutui Ozilui permetė Aronas Ramsey. Sulaukęs dovanėlės vokietis neklydo ir pasiuntė kamuolį į tikslą.

Mesut Özil scores a goal. What a pass by Alexis Sanchez! #MIDARS https://t.co/IqnwqEyNFx #MFCvAFC #COYG #ARSMID pic.twitter.com/opkmxeQmLl— WorldFootball.com (@wwworldfootball) April 17, 2017

Po šios pergalės „Arsenal“ ekipa su 57 taškais pakilo į 6-ąją turnyro lentelės vietą. 57 taškus turi ir Liverpulio „Everton“ futbolininkai, tačiau jie yra sužaidę dvejomis rungtynėmis daugiau. Tuo metu „Middlesbrough“ padėtis jau yra nepavydėtina – komanda po 32 rungtynių turi tik 24 taškus ir užima priešpaskutinę, 19-ąją vietą turnyro lentelėje, kuri reiškia iškritimą į žemesnį divizioną.

Turnyro lentelėje pirmauja Londono „Chelsea“ (32 rungtynės, 75 taškai).

Rezultatas

„Middlesbrough“ 1 – 2 „Arsenal“

42' Alexis Sanchezas [0-1]
52' Alvaro Negredo [1-1]
70' Mesutas Ozilas [1-2]

Vienos rungtynės pirmadienio vakarą sužaistos ir Ispanijos čempionate, kur „Alaves“ komanda namuose 2:1 (2:0) nugalėjo „Villarreal“ futbolininkus.

Pirmajame kėlinyje įvarčius šeimininkams pelnė Ibay ir Rodrigo Ely, po pertraukos atsilikimą sumažino Cedricas Bakambu.

„Alaves“ po 32 turų turi 43 taškus ir turnyro lentelėje užima 11-ąją vietą, o „Villarreal su 54 taškais yra 5-oje pozicijoje.

Čempionate pirmauja Madrido „Real“ ekipa, kuri po 31 rungtynių sąskaitoje turi 75 taškus. Antra – „Barcelona“, kurios sąskaitoje 72 taškai po 32 mačų,

Rezultatas

„Alaves“ 2 – 1 „Villarreal“

35' Ibay [1-0]
45' Rodrigo Ely [2-0]
70' Cedric Bakambu [2-1]

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją