Svečiai savo įvartį įmušė pirmajam kėliniui artėjant prie pabaigos. 37 min. kamuolį į vartus nukreipė armėnas Henrichas Mchitarianas.

🎥 Mkhitaryan tucks home a crucial away goal 🔴 #mufc pic.twitter.com/B2jiCm1w5E— ⚽️ (@90More_) April 13, 2017

Antrąjį kėlinį aikštės šeimininkai belgai pradėjo gerokai aktyviau, tačiau pralaužti svečių gynybos „Anderlecht“ ilgą laiką nepavyko, o arčiau antro įvarčio atsidūrė „Manchester United“. 81 min. nuostabią progą pasižymėti turėjo vienas prieš belgų vartus atsidūręs Paulis Pogba, tačiau pasiųsti kamuolio į tinklą prancūzas nesugebėjo – smūgį atrėmė vartininkas Rubenas.

Neįmuši tu – įmuša tau.

Taip nutiko ir šiose rungtynėse – 86 min. pusiausvyrą stipriu smūgiu galva atstatė Leanderis Dendonckeris. Tai buvo pirmas ir vienintelis šeimininkų komandos smūgis į „Manchester United“ ekipos vartų plotą. Per likusį laiką rezultatas nebepasikeitė.

#EuropaLeague El Gol de Dendoncker para empatar el partido 1 a 1 entre el Anderlecht y el Manchester United pic.twitter.com/4uxdV1YlNj— El Regreso Deportivo (@ElDeportivo973) April 13, 2017

Rezultatas

Briuselio „Anderlecht“ 1 – 1 „Manchester United“

'37 Henrckhas Mchitarianas [1-0]
'86 Leanderis Dendonckeris [1-1]

Itin permainingai vyko rungtynės Ispanijoje, kur Vigo „Celta“ susitiko su belgų „Genk“. Rezultatyviose rungtynėse šeimininkai pasiekė pergalę 3:2.

Savo ruožtu Gelzenkircheno „Schalke 04“ pratęsė prastą Vokietijos komandų savaitę Europos turnyruose. „Schalke“ 0:2 išvykoje nusileido Amsterdamo „Ajax“ futbolininkams ir prisijungė prie nesėkmes UEFA Čempionų lygoje patyrusių Miuncheno „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“ ekipų.

Tuo metu rungtynėse Lione, kurių pradžia valandą vėlavo dėl masinių sirgalių riaušių, šeimininkai „Lyon“ futbolininkai 2:1 nugalėjo Stambulo „Bešiktaš“.

Ilgą laiką buvę besivejančiųjų vaidmenyje, 83 min. prancūzai išlygino rezultatą, o 85 min. į turkų vartus buvo įmuštas gana kuriozinis įvartis – su kamuoliu užsižaidęs svečių vartininkas Fabricio šiurkščiai suklydo, o tuo pasinaudojo Jeremy Morelis, išplėšęs pergalę savo komandai.

#Replay🎥 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT DE JEREMY MOREL pic.twitter.com/anRutYeM4W— Inside Gones (@InsideGones) April 13, 2017

Kiti rezultatai

Vigo „Celta“ 3 – 1 „Genk“

'10 Jeanas-Paulas Boetius [0-1]
'15 Pione Sisto [1-1]
'18 Iago Aspias [2-1]
'38 Johnas Guidetti [3-1]
'67 Thomas Buffelis [3-2]

Amsterdamo „Ajax“ 2 – 0 Gelzenkircheno „Schalke 04“

'23 Davy Klaassenas [1-0] - iš 11 m
'53 Davy Klaassenas [2-0]

„Lyon“ 2 – 1 „Bešiktaš“, rungtynės valanda vėlavo dėl sirgalių riaušių

'15 Ryanas Babelis [0-1]
'83 Corentinas Tolisso [1-1]
'85 Jeremy Morelis [1-2]

Atsakomosios ketvirtfinalio rungtynės bus žaidžiamos balandžio 20 d.

UEFA Europos lygos finalas įvyks gegužės 24 d. Solnoje, Švedijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)