Pirmas rungtynes šeštadienį lietuviai žais su Andoros komanda. Vėliau lauks akistatos su Danijos ir Latvijos regbininkais. Šio turnyro nugalėtojai iškovos teisę žaisti pereinamas rungtynes dėl patekimo į aukštesnį divizioną.

„Turėjome šešis pasirengimo etapus ir esame gerai pasiruošę. Vienintelė problema yra ta, kad pora žaidėjų pasiruošimo etape iškrito dėl traumų. Žinoma, prieš čempionatą yra šioks toks jaudulys, bet kaip visada sieksime tik pirmos vietos“, - Vilniaus oro uoste sakė Lietuvos rinktinės kapitonas Matas Miežys.

Lietuvos regbininkai varžybų vietą pasieks tik vėlyvą naktį. Nors beveik pusę Lietuvos komandos sudarys metais jaunesni žaidėjai, vienas talentingiausių savo kartos atstovų M. Miežys mano, kad greitis ir kovingumas gali padovanoti pergales.

„Sunku pasakyti apie mūsų pajėgumą, nes nežinome, kaip atrodys mūsų varžovai. Tik latviai, kaip įprasta, turi stiprius grumtynių žaidėjus. Mūsų grumtynės gal ir nėra didelės, bet mes esame labai greiti ir gerai ginamės. Pažadame atiduoti visas jėgas ir kovoti dėl pirmos vietos“, - pabrėžė M. Miežys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)