Vaikų čempionatą surengė Gintaro Cemnalianskio vadovaujamas klubas „Taurus“, dalyvius sveikino Tauragės rajono savivaldybės meras Sigitas Mičiulis.

Turnyro komandinėje įskaitoje, kaip jau tampa įprasta, varžovus gerokai pranojo tituluotojo Luko Kubiliaus vadovaujamo Klaipėdos klubo „Shodan“ auklėtiniai. Jie iš viso susižėmė net 24 medalius: 5 - aukso, 9 - sidabro ir 10 - bronzos.

Antrą vietą klubų įskaitoje užėmė Vilniaus „Ippon“, sukaupęs 13 apdovanojimų. Šio klubo jaunieji sportininkai iškovo 4 aukso, 4 sidabro ir 5 bronzos medalius.

Taip pat 4 pirmosiomis vietomis džiaugėsi Kuršėnų „Dao“, prie aukso medalių pridėjęs ir vieną sidabrinį.

Po 3 savo auklėtinius ant aukščiausiojo prizininkų pakylos laiptelio išvydo du sostinės klubai – „Budora“ ir „Energijos smūgis“. Tiesa, „Budoros“ auklėtiniai dar pelnė 3 antrąsias ir 4 trečiąsias vietas, o „Energijos smūgio“ sportininkams trofėjų kolekciją pavyko papildyti tik 2 sidabro medaliais.

Po 2 aukso medalius čempionate iškovojo „Energija“, „Tornadas“, „Galaktikaa“ ir „Kariai“, po 1 – „Okinava“, „Shodan Palanga“, „Rifas“, „Taurus“, „Toshi“, „Mohikanas“, „Takas“, „Shin“, „Tensho“ ir „Osu“.

Iš viso prizines vietas Tauragėje užėmė net 31 klubo atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją