Iškilminga tuoktuvių ceremonija vyko kovo 17 dieną, Pietų Rusijos mieste Nalčike, „Chateau Erken“ tvirtovėje. Šventėje dalyvavo apie 80 svečių.

Rusijos žiniasklaidoje rašoma, kad jos asmeninis treneris Genadijus Gabrilianas atliko keletą dainų, o sportininkės vadybininkė Olga Nazarova sužavėjo svečius uždegančiu šokiu.

Nuotaka dukart per vakarą keitė savo suknelę – iš pradžių ji žavėjo ilga balta vestuvine suknele, o vakarinėje dalyje apsivilko lengvesnę suknelę. Vakaras baigėsi su tradiciniu jaunavedžių tortu ir fejerverkais.

Kitą rytą po tuoktuvių jaunieji išskrido į povestuvinę kelionę. Po jos M. Lasickiene pradės pasirengimą naujam sezonui.

24 metų M. Lasickiene vasarą Londone ketina ginti pasaulio čempionės titulą, kurį iškovojo 2015 metais Pekine. Tuomet ji įveikė į 201 cm aukštį pakeltą kartelę.

Ji taip pat yra 2014 metų pasaulio uždarų patalpų šuolių į aukštį čempionė ir 2015 metų Europos uždarų patalpų pirmenybių nugalėtoja.

Rusė ketino dalyvauti 2016 metų Rio olimpinėse žaidynėse ir buvo nusitaikiusi į aukščiausią rezultatą, tačiau Tarptautinė lengvosios atletikos federacija (IAAF) dėl dopingo skandalo diskvalifikavo visą Rusijos lengvaatlečių rinktinę – šie prie olimpiados nebuvo prileisti.

Praėjusių metų gruodį M. Lasickiene pareiškė norą dalyvauti tarptautinėse varžybose po neutralia vėliava, tačiau taip ir nesulaukė atsakymo iš IAAF, todėl rusė buvo priversta praleisti Europos uždarų patalpų čempionatą, kur triumfavo lietuvė A. Palšytė.

Šuolininkės į aukštį asmeninis rekordas – 203 cm. Šį rezultatą jai pavyko pasiekti šių metų vasario 20 dieną Maskvoje vykusiose varžybose.

35 metų V. Lasickas yra Rusijos sporto žurnalistas ir „Eurosport Rusija“ televizijos kanale komentuoja daugiausiai tenisą ir futbolą. Jis taip pat yra vienas iš 26 minučių trukmės dokumentinio filmo apie tenisininkę Mariją Šarapovą „Match“ autorius.

Žurnalisto senelis buvo lietuvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)