Pirmą kartą Lietuvoje praktinės paplūdimio teniso treniruotės ir 2-jų dienų seminaras vyks Vilniuje įsikūrusioje „Smėlio arenoje“.

Čia daugkartinis ITF bei kitų turnyrų prizininkas W. Forcellinis dalinsis savo patirtimi su mėgėjais ir profesionaliais paplūdimio teniso sportininkais bei treneriais.

Balandžio 22–23 d. italų treneris ves grupines (iki 4 asm.) treniruotes, kurių metu bus kreipiamas dėmesys į teisingą rodomų pratimų atlikimą ir klaidų analizavimą.

Balandžio 23 d. svečias iš San Marino surengs mini turnyrą, kurio metu paplūdimio tenisą besitreniravę žaidėjai galės įtvirtinti treniruočių ir seminaro metu įgytas žinias aikštelėje.

2017 m. balandžio 24–25 d. „Smėlio arenoje“ W.Forcellinis ves paplūdimio teniso trenerių 1-ojo lygio 15 val. trukmės mokymus, po kurių dalyviams bus išduoti „Beach Force Academy“ mokymų sertifikatai.

Registruotis į treniruotes ir seminarą galima iki š.m. balandžio 14 d. Organizatoriai primena, jog tokio pobūdžio treniruotėse bei seminaruose vietų skaičius yra ribotas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją