Federacijos nariai primena, kad būtent po šio renginio paaiškės, kurie kovotojai Lietuvos rinktinei atstovaus gegužės mėnesį Minske vyksiančiame pasaulio čempionate.

Dalyvauti galutiniame patikrinime ir dėl kelionės į Baltarusiją įnirtingai kovoti žada jaunasis talentas Martynas Jasiūnas, Mantas Stankis, Mindaugas Narauskas, Mantas Rimdeika ir kiti gerai žinomi sportininkai.

Merginų grupėje čempionių titulus bandys apginti Reda Stašauskaitė ir Greta Giedraitytė.

„Kviečiu visus draugus, kovos menų gerbėjus ir dalyvius jau šeštadienį susitikti Prienuose, nes čia, naujame sporto centre, galutinai spręsis, kas iškovos kelialapius į artėjantį pasaulio čempionatą Baltarusijoje. Laukia intriguojančios dvikovos ir daug adrenalino. Juk visi geriausieji norės atstovauti savo šaliai“, – įkvepiančiai kalbėjo gruodį išrinktas naujasis Lietuvos muaitai federacijos prezidentas Edvardas Norkeliūnas.

Federacija pasirūpino ir tais sporto šakos mėgėjais, kurie negalės dvi dienas stebėti įnirtingų kovų Prienų arenoje, čempionatas bus transliuojamas tiesiogiai internetu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją