„Automobilis buvo fantastiškas, – dalijosi mintimis po pergalingo finišo S. Vettelis. – Startu nesu taip patenkintas, tačiau pastebėjau, kad galiu neatsilikti nuo Lewiso. Po ankstyvo jo sustojimo galėjau kontroliuoti lenktynes. Būčiau galėjęs amžinai taip važiuoti. Dabar komanda visai kita nei praėjusį sezoną. Automobilis taip ir rėkia: daugiau, daugiau, daugiau“.

Vokietis pripažino, kad „Mercedes“ ir toliau lieka favoritė – komanda, kurią reikia įveikti. „Gerbiu Lewisą. Mielai su juo šiais metais demonstruočiau atkaklią artimą kovą. Šiuo metu atrodo, kad turime kone panašiai pajėgius automobilius“, – teigė jis.

Tuo metu antras likęs L. Hamiltonas pasidžiaugė startu, tačiau ne padangomis: „Padangos greitai nusidėvėjo, todėl turėjo anksčiau sukti į techninio patarnavimo juostą ir įstrigau už „Red Bull“. Sebastianas tai išnaudojo“.

„Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas paaiškino, kodėl buvo priimtas sprendimas taip anksti kviesti L. Hamiltoną.

„Susidarė įspūdis, kad Lewiso automobilio padangos slysta. Bijojome, kad Sebastianas anksčiau pasikeis padangas ir pralenks mus. Todėl pasikvietėme Lewisą. Akivaizdu, kad sustojimas buvo pernelyg ankstyvas. „Ferrari“ buvo nepaprastai stiprus. Sebastianas atliko milžinišką darbą. Turime žiūrėti, ką galime dar pagerinti. Šis sezonas bus karštas“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)