Jose Mourinho kol kas nemato galimybių 31 metų W. Rooney sugrįžti į Mančesterio komandos starto sudėtį – gerą sportinę formą praradęs futbolininkas negauna laiko rungtynėse.

Veikiausiai buvęs Anglijos rinktinės kapitonas po šio sezono kelsis į „Goodison Park“ stadioną, Liverpulį. Pirmajai futbolininko komandai „Everton“ net nereikėtų mokėti kompensacijos už žaidėją.

„Raudonieji velniai“ taip pat suinteresuoti, kad į starto penketą nepatenkančiam žaidėjui netektų švaistyti 250 tūkst. svarų (288 tūkst. eurų) per savaitę. Mančesteryje jis žaidžia jau 13 sezonų.

Per 30 rungtynių šį sezoną visuose turnyruose W. Rooney pelnė 5 įvarčius.

Dėl neaiškaus statuso „Manchester United“ komandoje W. Rooney taip pat neteko naujojo Anglijos rinktinės stratego pasitikėjimo - puolėjas net nepakviestas į nacionalinę ekipą žaisti pasaulio čempionato atrankos rungtynių.

Tuo pačiu W. Rooney netenka ir rinktinės kapitono raiščio, kurį turėjo dvejus su puse metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)