Pergalingą įvartį rungtynių antrame kėlinyje pirmadienį pelnė N'Golo Kante, tačiau tuomet jau „Manchester United“ žaidė mažuma – 35-ą dvikovos minutę teisėjas parodė antrą geltonąją kortelę Herrerai ir šiam teko palikti aikštę.

Mančesterio komandai teisėjas M. Oliveris – kaip prakeiksmas. Šiam arbitrui teisėjaujant J. Mourinho auklėtiniai nelaimėjo nė vienerių iš ketverių rungtynių.

M. Oliveris skyrė 11 m baudinius „Manchester United“ oponentams ir dvikovos su „Everton“ ir „Liverpool“ baigėsi lygiosiomis, o rungtynes su „Watford“ ekipa „raudonieji velniai“ pralaimėjo.

„Visi matėme rungtynes iki raudonosios kortelės ir po jos. Galime lyginti geltonąsias korteles ir tuos momentus, kuomet jos nebuvo parodytos. Tačiau nenoriu gilintis šia kryptimi. Šį sezoną misteris M. Oliveris turi fantastišką potencialą, tačiau „Manchester United“ su juo nesiseka. Jis skyrė tris 11 m baudinius ir parodė raudonąją kortelę, kuri skirta kone prasidėjus dvikovai. Nieko čia nepakeisi, dabar mūsų dėmesys kitur“, – kalbėjo J. Mourinho.

The Special One (Ypatinguoju – DELFI) vadinamas „Manchester United“ strategas pirmadienį sulaukė grasinimų iš „Chelsea“ fanų tribūnų, kur buvo apšauktas Judu, tačiau tik pasijuokė iš to.

Jis tvirtino, kad išlieka sėkmingiausiu visų laikų „Chelsea“ treneriu: „Jie gali mane vadinti kaip nori. Kol jie neturi stratego, laimėjusio jiems keturis „Premier“ lygos titulus, aš esu numeris vienas. Jei toks atsiras, būsiu numeris du. Tačiau iki tol esu Judas numeris vienas.“

J. Mourinho akcentavo, kad dabar suteiks savo auklėtiniams poilsio prieš itin svarbų Europos lygos aštuntfinalio atsakomąjį mačą ketvirtadienį. Pirmoje dvikovoje išvykoje rungtynės su „Rostov“ baigėsi 1:1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)