Jeigu Antonio Conte šį mačą pasitiko be jokių nuotolių, tai Jose Mourinho turėjo verstis be trijų svarbių futbolininkų: Zlatanas Ibrahimovičius yra suspenduotas, o Wayne'as Rooney ir Anthony Martialis gydosi traumas.

Negana to, „raudonieji“ dar pirmame kėlinyje liko dešimtyje – 20-ą ir 35-ą minutėmis Anderis Herrera prasižengė prieš Edeną Hazardą ir abu sykius buvo apdovanotas geltonomis kortelėmis, kurios virto raudona.

Visgi bent jau antrasis Michaelo Oliverio sprendimas sukėlė nemažai diskusijų ir ne ką mažesnę „Man United“ narių pasipiktinimo bangą. Šalia aikštės netgi apsižodžiavo ir abu treneriai.

Cenas semi lamentáveis entre Mourinho x Conte. Técnico único, já!pic.twitter.com/VaZkHyuJEX— Castolo09 🎮 (@Castolo90) March 13, 2017

Šis švilpukas kaip reikiant sumažino intrigą – „Chelsea“ iškart po pertraukos išnaudojo kiekybinę persvarą: 52-ą minutę tiksliu smūgiu iš toli svečius nuginklavo N'Golo Kante.

Per likusį laiką žiūrovai įvarčių nebeišvydo, o finalinis teisėjo švilpukas paskelbė, kad „mėlynieji“ FA taurės pusfinalyje prisijungė prie „Manchester City“ ir dar dviejų Londono komandų: „Arsenal“ ir „Tottenham“.

Chelsea 1-0 Man Utd.

There ain't no party like a Kanté party. pic.twitter.com/2IiBqtTm7O— BBC Three (@bbcthree) March 13, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)