Drausmės komitetas nagrinėjo tyrimo medžiagą dėl sąžiningo žaidimo principų pažeidimus per vasario 13-ą dieną Rygos „Skonto“ manieže vykusias „Žiemos taurės“ (Winter Cup) turnyro rungtynes. Šilas“ rezultatu 1:3 nusileido Rygos FS „Metta/LU“ ekipai. Pirmas rungtynių kėlinys baigėsi lygiosiomis, o visi įvarčiai buvo įmušti per paskutinį rungtynių pusvalandį.

Vykstant tyrimui vasario 24-ą dieną „Šilo“ klubas informavo apie sprendimą nedalyvauti A lygos čempionate.

Drausmės komiteto sprendimu už LFF Drausmės kodekso pažeidimus minėtose rungtynėse Audrius Račkus ir Andrius Urbšys diskvalifikuoti 3 mėnesiams, o Vilmantas Bagdanavičius – 5 mėnesiams. Gytis Urba ir Alfredas Skroblas, kurie už panašius pažeidimus bausti anksčiau, diskvalifikuoti atitinkamai 9 ir 12 mėnesių.

Treneriui G. Jarmalavičiui už LFF Drausmės kodekso pažeidimus skirta 2-ejų metų diskvalifikacija.

Nuobaudos pradėtos skaičiuoti nuo kovo 6-os dienos. Šie LFF Drausmės komiteto sprendimai per septynias dienas gali būti skundžiami LFF Apeliaciniam komitetui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)