Nė žingsnio atgal kovoje nežengiantis Karolis Liukaitis, pirmoje kovoje privalės įveikti vikingą iš Suomijos Danielį Fosbergą.

Lietuvio priešininkas yra daugkartinis Skandinavijos Tailando bokso čempionas, turėjęs per 80 profesionalių kovų, skambių pergalių. Suomis ryžtingai nusiteikęs ne tik triuškinamai laimėti prieš Karolį, bet ir kartu išsivežti čempiono taurę.

Anot vikingų krašto atstovo, jis tvirtai tiki savo pergale, įdėmiai išanalizavo savo varžovus ir paruošė į pergalę vedančią kovos taktiką. Jau dabar aišku, jog Karolio laukia itin įtempta, sirgalių palaikymo reikalaujanti dvikova.

Kitoje ketvertuko dvikovoje susitiks latvis Vitalijus Buhrjakovas ir ispanų žvaigždė Ali El Ameri. Latvis jau kartą yra nemaloniai nustebinęs Lietuvos bušido sirgalius, netikėtai nokautu išplėšęs pergalę iš K. Liukaičio rankų, tad jei pavyktų šiems abiems varžovams susitikti finale, žiūrovų laukia dar didesnė vakaro intriga.

Tačiau prieš tai latviui teks gerokai paprakaituoti, kadangi Maroko kilmės ispanų kovotojas pats nusiteikęs kautis finale. Ko gero būtent šį kovotoją dauguma kovos menų specialistų drąsiai pavadintų turnyro favoritu, nes jo buvusių priešininkų sąraše yra netgi nenugalimasis rusas Artiomas Levinas.

Į kurią šalį iškeliaus KOK čempiono taurė? Ar pavyks K. Liukaičiui padovanoti ją Lietuvai? Jau greitai, kovo 18 dieną „Siemens“ arenoje, bušido sirgaliai išvys kraują kaitinančias ir nenuspėjamas dvikovas, gražiausias Lietuvos bušido mergaites bei nepakartojamą šou.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)