„Sunku tai, kur mes žaisime, pavadinti „aikšte“. Veja rusvos spalvos. Panaši padėtis buvo Kinijoje per parodomąsias rungtynes, bet mes tada atsisakėme žaisti tokiomis sąlygomis“, – kalbėjo J. Mourinho spaudos konferencijoje prieš UEFA Europos lygos aštuntfinalio etapo pirmas rungtynes Rostove su vietos komanda „Rostov“.

Susitikimas vyks kovo 9-ą dieną 20.00 val. Lietuvos laiku.

Rostovo arenos „Olimp-2“ agronomas Albertas Čenibalianas nesiginčijo su portugalų futbolo specialistu.

„O ko čia piktintis, jei J. Mourinho visiškai teisus. Pats supratu, kad tokioje aikštėje svečiams iš Mančesterio sunku žaisti, nes futbolininkai yra įpratę prie kitų sąlygų“, - sakė A. Čenibalianas.

Jis pabrėžė, kad aikštės kokybei įtakos turėjo gruodžio ir vasario mėnesių šalčiai ir tai, kad joje nuolat yra žaidžiama.

„Jokia danga tokio režimo neišlaikys“, - pastebėjo agronomas.

Tuo metu po treniruotės J. Mourinho ir „United“ žvaigždė Zlatanas Ibrahimovičius mielai dalino autografus futbolo gerbėjams.

UEFA nemato jokios problemos dėl aikštės Rostove.

„Oficiali inspekcija buvo surengta trečiadienį. Aikštė gal būt ir nėra idealios būklės, bet yra tinkama rungtynėms. Dvikova vyks pagal numatytą tvarkaraštį“, - Rusijos informacijos agentūra TASS cituoja UEFA Spaudos tarnybą.

Kai kurie rusų futbolo aistruoliai piktinasi, kad bilietus galima įsigyti tik pas perpardavinėtojus, todėl stebėti rungtynes Mančesteryje būtų pigiau, negu Rostove.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)