Šias ir dar penkerias rungtynes savaitgalį ir pirmadienį rodys vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

„Arsenal“, kuris po 25 mačų turi 50 taškų, užima ketvirtą vietą, o „Liverpool“, per 26 dvikovas surinkęs 49 taškus, yra penktas.

„Liverpool“ išgyvena krizę. Jurgeno Kloppo auklėtiniai per septynias dvikovas iškovojo vos vieną pergalę.

Pirmo rato šių komandų rungtynes Londone 4:3 laimėjo „Liverpool“ futbolininkai. „Kanonieriai“ Anglijos čempionate Liverpulio ekipos neįveikė trijuose mačuose iš eilės. Pastarą kartą „Liverpool“ klubas „kanonierius“ abu sykius tose pačiose pirmenybėse parklupdė 1999-2000 metų sezone.

Iš viso „Premier“ lygoje klubai susitiks 50-ą kartą: 17 pergalių šventė „Liverpool“, 15 – „Arsenal“, o 17 mačų baigėsi taikiai.

Liverpulio „Anfield“ stadione per tris paskutines tarpusavio akistatas buvo vidutiniškai pelnyta net po 5,3 įvarčio. „Liverpool“ ir „Arsenal“ dvikovose net 16 įvarčių įmušta 90-ą minutę ar vėliau. Tai „Premier“ lygos rekordas.

Tarpusavio rungtynėse daugiausia įvarčių – aštuonis – yra pelnęs buvęs „Arsenal“ puolėjas Thierry Henry. Antroje vietoje – penkis kartus pasižymėjęs dabartinis Londono komandos žaidėjas Olivier Giroud.

Po traumų jau pasveiko „Arsenal“ futbolininkai Aaronas Ramsey ir Laurent‘as Koscielny. Jie gali pasirodyti aikštėje.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

kovo 4 d.

14.25 val. „Manchester United“ – „Bournemouth“;
16.55 val. „Leicester City“ – „Hull City“;
19.25 val. „Liverpool“ – „Arsenal“.

kovo 5 d.

15.25 val. Londono „Tottenham Hotspur“ – Liverpulio „Everton“;
17.55 val. „Sunderland“ – „Manchester City“.

kovo 6 d.

21.55 val. Londono „West Ham United“ – Londono „Chelsea“.