„Manau, kad tokie sportininkai turėtų stipriai padirbėti ir savo jėgomis atverti duris į tokius turnyrus“, – teigė A. Muray. – Tačiau dauguma turnyrų nori pritraukti kuo daugiau žmonių. Jei garsūs vardai padės parduoti daugiau bilietų, jie dėl to padarys viską.“

Penkis Didžiojo kirčio turnyrus laimėjusi M. Šarapova gavo dvejų metų diskvalifikaciją po to, kai praėjusių metų sausį jos organizme rasta draudžiama medžiaga meldoniumas.

Tačiau diskvalifikacija po apeliacijos buvo sumažinta iki 15 mėnesių atsižvelgiant į Sporto arbitražo teismo sprendimą.

Vimbldono turnyro organizatoriai susidurs su ta pačia problema – ar 2004 metų čempionei suteikti vardinį kvietimą į varžybas liepą. M. Šarapova šiuo metu neturi reitingo vietos.

„Ji gali išsikovoti kortuose savo reitingo poziciją ir gal jai net nereikės vardinio kvietimo“, – sakė A. Murray ir neabejojo, kad Didžiojo kirčio turnyro organizatoriai priešingu atveju ilgai svarstytų dėl vardinio kvietimo rusei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)